Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Volkswagen zahajuje předprodej nového Caddy na českém trhu

Ondřej Chamilla
Diskuze (32)
Od 6. května je zahájen předprodej čtvrté generace vozu Volkswagen Caddy včetně varianty Caddy Maxi. Nejlevnější verze stojí 325.858 Kč, přičemž se jedná o skříňový vůz s turbodieselem 1.6 TDI.

Volkswagen Caddy a Caddy Maxi je zde v nové generaci a už si jej můžete objednat. Na vůz pak máte čtyřletou záruku, která je tvořena 2letou zárukou výrobce bez omezení ujetých kilometrů a 2letou zárukou importéra s omezením na 150.000 km. „Předpokládáme, že největší zájem budou mít zákazníci o oblíbenou osobní verzi Caddy 2.0 TDI/75 kW Trendline, jejíž cena začíná na 407 366 Kč bez DPH,“ říká Jan Procházka, ředitel divize Volkswagen Užitkové vozy společnosti Porsche Česká republika.

Nejlevnějším modelem je však skříňový vůz s motorem 1.6 TDI za cenu od 325.858 Kč. Původně se hovořilo o tom, že z naftových agregátů má Caddy dostat pouze dvoulitrové turbodiesely, letošní rok však ještě stále budou v nabídce i agregáty 1.6 TDI a 2.0 TDI splňující emisní normu Euro 5, avšak jen u skříňové varianty.

Malý užitkový automobil Caddy můžete mít i s pohonem všech kol, osobní varianta pak dostane naftový dvoulitr ve výkonových variantách 55 až 110 kW. Spotřeba paliva přitom má být až o 1,2 litru nižší než u předchůdce. Nebudou chybět ani benzinové varianty včetně nového tříválce 1.0 TSI 75 kW.

Milovníci alternativních paliv mají k dispozici verzi 1.4 TGI na CNG se spotřebou 4,1 kg stlačeného zemního plynu na sto kilometrů. Motory pak mohou být spojeny nejen s manuálními, ale také automatickými dvouspojkovými převodovkami se šesti či sedmi stupni.

Ondřej Chamilla
Diskuze (32)
9. 5. 2015 11:38
Re: Roomster
Jak poznáš, že je to scaut a ne sociální verze bez lakovaných nárazníků? >:-[]
Tady to bude pro škodu těžké donutit kupující připlatit za scout, že ty nárazníky jsou nelakované jinak >:D

No šetřit můžou ještě tak, že šoupačky za řidičem nebudou ani za příplatek, takže pokud je budu chtít, tak jedině koupit dražšího Caddyho a možná ještě pár podobných "vychytávek"
Avatar - pumpkin
8. 5. 2015 22:39
Re: Roomster
A časom nejaký ten skaut alebo montekarlo, aby sa nepovedalo. :-)
8. 5. 2015 22:13
Re: pockam si na testy
Myslíš, že na niečo naozaj naráža? >:D
8. 5. 2015 22:12
Re: pockam si na testy
Tak z pohľadu interiéru veľmi chudobný osobák. Pripočítaj zadnú nápravu a k osobáku má ešte ďalej. Odvez sa vo Forde alebo Renaulte, to sú podstatne "osobnejšie" autá.
8. 5. 2015 22:10
Re: Roomster
Skrinka pred spolujazdcom bude bez dvierok, v druhom páre dverí len výklopné okno (bez možnosti el. otvárania alebo švihadiel), bude k dispozícii menej motorov, slabšie výbavy, ale naopak pribudne škrabka na ľad, aby to bolo "simply clever".