Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Vyrazili jsme dětským autíčkem až na Hrad: Mise se povedla!

Tomáš Hadač
Diskuze (6)

Původní plán zněl: zdolat elektrickým autíčkem Sněžku. Druhý: vydrápat se na Říp. Třetí: tak na Ještěd. A proto jsem nakonec skončil na Pražském hradě. I když „skončil“… Spíš způsobil totální poprask. Jak se to celé seběhlo?

Klidně tu buďte, ale hlavně, moc vás prosím, nenajíždějte do Hradní stráže, žádá mě jeden z jejích členů u vstupu Pražského hradu. Jsem tu bavorákem. Ale nebojte, neplánuju teroristický útok. Dokodrcal jsem se téměř krokem, jedním z nejmodernějších elektrických dětských autíček: BMW X6M.

Bez škubnutí

Asiaté přestávají být věrni průvodcům – a namísto Katedrály sv. Víta míří své objektivy na mě. Jedním zdviženým palcem chválí, že jsem se nasoukal do vozítka určeného pro caparty ve věku tří až osmi let, tím druhým mačkají spoušť. Teď už konečně vím, jak se asi cítil Ondřej Balvín, 217 centimetrů vysoký basketbalový reprezentant, když mi vyprávěl, jak usedl za volant smartu. „Go, go!“ povzbuzuje mě nyní už mezinárodní exaltované publikum.

Video se připravuje ...

Elektrické autíčko vydává falešné burácení motoru, já šlapu na jediný pedál a pokyvuji davu rukou: v duchu místa jako prezident. Velmi kvituji, že se pidibavoráček dává do pohybu pěkně plynule a bez trhanců. Vzhledem k modelu dodržuji kolorit obvyklých uživatelů – a jako správný hejsek vystrkuji loket z okna. Tedy po pravdě čouhám z vozítka téměř celý.

Tento článek je součástí balíčku PREMIUM+

Odemkněte si exkluzivní obsah a videa bez reklam na 9 webech.

Tomáš Hadač
Diskuze (6)

Doporučujeme

Avatar - JirkaVejrazka
15. 12. 2022 10:02
A ja blbec...
... jsem se prihlasil abych si mohl clanek precist. Takova ztrata casu jako uz dlouho ne :(
15. 12. 2022 08:45
Pico
Asi predplatim premium
15. 12. 2022 06:42
Redakcia sa nezaprie...
Ani meter peši! ;-)
Avatar - Ozzman
15. 12. 2022 06:32
Re: No ty bláho...
Tahle x6 sjizdi ze stejny linky, jako audi TT, mercedes G a kdovi co jeste vyrabi. (Sdileni komponent je v automotive bezne ! :D) my mame Tundru :D

Jinak ten clanek a namet je hodny nactileteho Youtubera… a jeste spatneho
Avatar - white label
14. 12. 2022 21:35
Re: No ty bláho...
Ten fofrklacek s H schematem na X6M!..., to museli výrobci autíčka určitě poradit experti ze SM.
https://1884403144.rsc.cdn77.org/…pbWc/8085551.jpg?…