Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Vzhled Seatu Arona už není tajemstvím. Unikly první fotografie

Stanislav Kolman
Diskuze (5)
Internetem už kolují první snímky nového kompaktního SUV automobilky Seat. K nechtěnému odhalení došlo pár dní před oficiální premiérou.

K pořízení špionážních fotek došlo na hodně netradičním místě – ve vzduchu. Seat Arona byl totiž všímavým autorem zachycen na plošině pod vrtulníkem, který jej zrovna přepravoval nad katalánskou Barcelonou.

Podrobné informace a technické parametry automobilka zatím neposkytla. Po vzoru konkurentů ale postavila crossover na základech již dříve uvedeného modelu, v tomto případě Ibizy.

Všimnout si můžeme podoby s větší Atecou, díky uniklým snímkům víme, že oba vozy od sebe rozeznáme třeba pomocí rozdílného designu zadních světlometů. Arona bude podle všeho nabízena v dvoubarevných provedeních, což je oproti sesterskému SUV také novinka.

Model Arona se světu oficiálně představí příští týden v úterý a naše redakce u toho nebude chybět. Následně bude novinka k vidění na zářijovém autosalonu ve Frankfurtu.

Stanislav Kolman
Diskuze (5)
22. 6. 2017 13:07
a presne takhle kradou ty napady a auta
>:-[] :-) :-) :-) pekne pres plot

ps. premyslim, kdo byl ted narade: Skoda, VW nebo Audi?
21. 6. 2017 22:41
Nechtěné odhalení
Je zajímavé, že k nechtěnému odhalení ještě před premiérou dochází poslední dobou docela často
21. 6. 2017 17:43
Re: Opět to samé
Souhlas, ten předek už je hodně tragický, zaostalý, konkurence je už o generaci jinde
Avatar - Dzakobo
21. 6. 2017 17:29
Re: Opět to samé
Náhodou supr auťák, Audi Q2 je drahé, Yeti skončil... Ateca a Karoq jsou pro někoho příliš velké a drahé, myslím, že táta si ho koupí. Jinak podle toho co vidím ve svém okolí, tak lidi by Yetiho kupovali furt pryč, ale přeci jenom automobilka musí po tolika letech uvést nový model (Karoq), takže jako náhradu za Yeti vidím spíš Seat Arona. ;-)
21. 6. 2017 14:28
Opět to samé
Opět to samé....je to pěkné ale tuctové SUV.