Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Zvolte královnu ženevského autosalonu

Libor Zezulka
Diskuze (119)
Velké mezinárodní autosalony nejsou pouze přehlídkou automobilové, ale také ženské krásy. Hlasujte o nejkrásnější hostesku autosalonu. Zvolte si svou favoritku.

Velké mezinárodní autosalony nejsou pouze přehlídkou automobilové, ale také ženské krásy. Naši fotografové se v Ženevě vydali v první řadě po stopách nových automobilů, od toho jsme automobilový server, ve volných chvílích ovšem zamířili objektivy na krásné hostesky. Kolekci nejkrásnějších ženských tváří 76. ročníku ženevského autosalonu naleznete v speciální sekci naší přílohy a kromě pasivního pozorování můžete své favoritce přidělit body. Zvolte královnu ženevské autoshow.

Libor Zezulka
Diskuze (119)
7. 3. 2006 23:14
VIDEO
Moc pěkné... pochvala pro kameru :yes: Koukal jsem na výsledky hlasování... Zajímavé... jak většina ... co volí tu tmavovlásku (je jich 700) nemá cit pro krásu... nevnímá vznešenost... a spokojí se s holkou z ulice... Když už tedy chcete tmavovlásku... podívejte se a film Tenkrát na západě... tam budete hledět do jedněch z nejhlubších očí vesmíru... Ano, Claudia Cardinale... to je tvář... jenže... brácho... kde sbíráš vědomí o kráse... v knajpě na rohu... nebo snad na dýze, omámen mariánkou, co ti dá aspoň na dvě minuty pocit žes dospělý?...
7. 3. 2006 21:05
Re: A KTERÁ TECHNOLOGIE NA NĚ VÍC ZABÍRÁ ??
>:-[] :yes:
6. 3. 2006 22:37
Re: Moje favoritka
Něco ti napíšu o dvacetčtyřce - je to přesně ten typ, co se umí podívat a nedat najevo předčasně zájem. Bude tě poslouchat celý večer... aby ti na závěr řekla dvě věty... o kterých zase ty budeš přemýšlet celý příští týden. Je velmi jemná... s odkazem na to, jak položila ruku na kapotu... a od muže očekává jistotu postoje, rozhodnost a vzdělanost. Má velmi smyslný spodní ret... vždy, když jej našpulí směrem ke rtu hornímu... naznačuje tím, že se začíná nudit... což při jejím intelektu nemusí být vyjímečná grimasa... tedy, ne ovšem v tvém případě... v tvém případě znamená její lehké našpulení rtů... úplně něco jiného... tak to nepropásni ;-) :yes: