Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Alfa 4C přijde o hmyzí oči a dostane výkonnější verzi a targu

Michal Fokt
Diskuze (22)
Alfa 4C zatím sklízí všeobecné nadšení, pár výtek by se ale přece jen našlo. Na jejich nápravě se však už pracuje.

Neznám snad nikoho, komu by se Alfa Romeo 4C vysloveně nelíbila, na jednom negativu se ale hodně lidí shodne - za opravdu nehezké považují hmyzí oči namísto světlometů a dodávají, že klasické lampy na studii byly mnohem lepší. Nyní přímo z Itálie přichází zprávy, že Alfa na základě ohlasů světlomety změní k obrazu původní studie. Hlas lidu, očividně, funguje. Co víc si přát?

No, něco by se našlo. Co třeba otevřená verze? Roadstery jsou přece ozdobou každého sportovního modelu. Nebojte se, i ten bude, byť vzhledem k designu 4C nepůjde o klasický roadster, ale o targu s odnímatelným střešním panelem.

A aby těch dobrých zpráv nebylo málo - připravuje se také ještě výkonnější a sportovnější provedení Stradale s výkonem zhruba 200 kW, které bude odvozeno od závodní 4C Racing, která se v současnosti též vyvíjí.

Nějaké výtky mimochodem asi Italové zaznamenali i co se interiéru týče, protože se údajně pracuje též na jistém "faceliftu" palubní desky. Tak se těšte, některé z těchto novinek by mohly být odhaleny už za půl roku v Ženevě.

Michal Fokt
Diskuze (22)
Avatar - PlumJelinek
14. 10. 2013 21:35
Re: RZ (SPZ)
[odkaz]
Avatar - Typhoon
14. 10. 2013 20:25
Re: RZ (SPZ)
Stejně jsou ty značky na autech jenom pro policajty, vzadu by to mělo být dostatečné. Ale když už tedy musí být, mělo by tam být na ni někde vepředu udělané místo už ve stádiu designu. To se to pak frajeří, když toto ignorují.
Co se Alf týče, zatím se dala značka tak nějak dát alespoň na stranu, ale u této 4C mi to moc jasné není.
Avatar - PlumJelinek
14. 10. 2013 01:29
Re: RZ (SPZ)
Nemyslím si, že by to mělo mít nějaký vliv.
13. 10. 2013 21:51
Re: RZ (SPZ)
Zajímalo by mě, co na značku na straně říkají kamerové systémy. :-)
13. 10. 2013 12:08
Re: Spěchat s koupí se nevyplácí
Predelat ta svetla snad neni problem.