Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Aston Martin představuje limitovanou edici luxusních... Tenisek

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (0)
Automobilka Aston Martin a módní značka Hogan v rámci London Fashion Week Men’s oznamují spolupráci, jejímž prvním výsledkem jsou luxusní tenisky.

London Fashion Week Men’s, je akcí zaměřenou na pánskou módu, jejíž pátý ročník se letos uskutečnil od 9. do 12. června a automobilka Aston Martin ji spolu se svým novým partnerem v podobě výrobce luxusní obuvi a módní doplňků pod značkou Hogan zvolila za místo premiéry nových exkluzivních tenisek.

Novinka pojmenovaná Aston Martin x Hogan vychází z populárního modelu tenisek Olympia, kombinuje kůži s umělými vlákny a bude nabízena ve čtyřech barevných provedeních.

Design tenisek má být inspirován ladnými liniemi karoserií vozů značky Aston Martin a rovněž provedením jejich interiérů s důrazem na detail a co nejdokonalejší řemeslné zpracování.

Exkluzivní tenisky Aston Martin x Hogan mají vzniknout v limitované edici 3000 párů, jejichž prodej se má rozběhnout koncem června. Cena prozatím nebyla uvedena, ale mají být k dispozici prakticky po celém světě prostřednictvím butiků značky Hogan i její e-shopu a rovněž v londýnském zastoupení značky Aston Martin.

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (0)