Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Audi S3 Quattro fotbalisty Cristiana Ronalda je na prodej

Tomáš Dusil
Diskuze (0)
Původní Audi S3 Quattro není na trhu ojetin ničím výjimečným. Jenže tohle vlastnil fotbalista Cristiano Ronaldo.

Hvězda portugalského národního týmu a v současné době hráč italského Juventusu Turín Christian Ronaldo je bezpochyby jedním z nejlepších fotbalistů všech dob. Za svůj život vlastnil celou řadu supersportů a drahých sportovních aut.

Nabízené černé S3 Quattro pochází ze začátku roku 2000 a do dnešních dnů najelo 162.000 km. K pohonu vozu slouží známá přeplňovaná dvacetiventilová osmnáctistovka turbo s výkonem 152 kW.

Ronaldovo Audi S3 Quattro je nabízeno v aukci v Portugalsku, přičemž vyvolávací cena je rovných 20.000 euro, tedy v přepočtu půl milionu korun. Cena je to vysoká, vždyť u nás lze v současné době pořídit tento vůz, samozřejmě ve stavu odpovídající stáří, za částku od 100.000 korun. V tomto konkrétním případě cena odráží slavného prvního majitele a také fakt, že auto se do dnešních dnů dochovalo ve vynikajícím stavu. Za jakou částku si původní Ronaldovu S3 nakonec budoucí majitel odveze, je zatím pouhou spekulací. Přesto má inzerát již údajně přes 11.000 shlédnutí.

Letos 33letý Cristiano Ronaldo má dle dostupných údajů roční příjem 30 miliónů euro (za rok 2018). Od roku 2003 je členem portugalské fotbalové reprezentace a před svým angažmá v Juventusu hrál třeba za Real Madrid či Manchester United.

Tomáš Dusil
Diskuze (0)