Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Bentley bude v Británii vyrábět své první SUV, prodávat se bude v roce 2016

redakce AUTO.CZ
Diskuze (39)
Bentley se chystá na výrobu svého prvního SUV, najme přes tisíc nových zaměstnanců.

Automobilka Bentley Motors bude v Británii vyrábět své první SUV. Vytvoří tak v zemi přes tisícovku pracovních míst. Oznámila to dnes jeho mateřská společnost Volkswagen.

Prodej nového modelu bude zahájen v roce 2016. Společnost Bentley hodlá během příštích tří let do vývoje nových modelů a svého ústředí v Británii investovat přes 800 milionů liber (více než 24 miliard korun). Automobilka Bentley v prvním pololetí zvýšila prodej o devět procent na 4279 vozů díky růstu poptávky v Evropě, Spojených státech a na Blízkém východě. V prvním čtvrtletí se firma na celkovém zisku skupiny Volkswagen podílela zhruba jedním procentem.

Německý Volkswagen, jehož součástí je také česká automobilka Škoda Auto, je největší automobilkou v Evropě. Do roku 2018 se hodlá stát také největším výrobcem automobilů na světě.

redakce AUTO.CZ
Diskuze (39)
24. 7. 2013 11:31
Re: Njekrásnější SUV
Predpokladam, ze RR se nakonec do SUV take pusti. Dava jim to smysl, jejich cilove skupiny zakazniku ted jezdi v Cadillac Escalade, takze je celkem logicke, aby jim RR nabidnul i SUV, at maji kompletni pokryti sveho trhu.
Avatar - Hammunasakra
24. 7. 2013 10:29
Re: Njekrásnější SUV
Neni si co vyřikávat. Jemu se ta šerednost libí, mě ne. To je celý. Proto mu nebudu přát ať si do konce života nekoupí auto, nebo podobnou ...vinu
A ten Bentley na hodně procent nebude mít ani jeden z nás >:-[]
Avatar - Iv8
24. 7. 2013 09:24
Re: Njekrásnější SUV
Souhlas, to, že se někomu něco líbí a jinému ne, neznamená, že se budou vzájemně urážet. Ať se potkají v hospodě a vyříkají si to. Mně se to auto zvenku nelíbí, ale to neznamená, že ho budu pomlouvat. Šejklové už mají určitě nachystané prachy a místa v garážích.
Avatar - Katikakus
24. 7. 2013 08:47
Re: Njekrásnější SUV
Tak to byl od tebe hodne stupidni prispevek... 8-s
23. 7. 2013 20:49
Re: super
Sorry v mojej mysli sú dve Rká asi do konca života spojené s Rolls Roycom :D. Ale máš pravdu, vcelku konkurencia pre Range Rover a myslím si že niekto si rád za Bentley priplatí. :-)