Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

BMW svolává řady 5 a 6, mohou hořet

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (58)
Automobilka BMW AG vyhlásila svolávací akci, která se týká přibližně 1,3 milionu vozů po celém světě.

BMW zveřejnilo krátké tiskové prohlášení, v němž ohlašuje svolávací akci pro všechny vozy řad 5 a 6 předchozí generace, které byly vyrobeny v letech 2003 až 2010.

Automobilka uvádí, že kryt kabelu od baterie umístěné v zavazadlovém prostoru může být ve velmi vzácných případech špatně namontován. Tento nedostatek může vést k výpadkům elektrických systémů, nemožnosti nastartovat a v mimořádných případech i k požáru.

Zároveň BMW dodává, že doposud nebylo hlášeno žádné zranění osob v důsledku této závady.

Majitelé BMW řad 5 a 6, jichž se tato svolávací akce týká budou podle oficiální zprávy automobilky informování písemně. Závada na kabelu jim bude bezplatně opravena v autorizovaném servisu značky BMW a celý zákrok má trvat zhruba 30 minut.

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (58)
28. 3. 2012 09:06
Re: ano
Kamaratovi sa "potkal" motor na dialnici pri 140km/h a plne nalozenom aute. Zeleny bol este dva tyzdne. Nesuvisi to sice s TSI i ked ma Skodovku. Cena za odtah (cca 300km odtahu do rodneho mesta) a nasledne oprava v servise (neautorizovanom) bola na zaplakanie. Nastastie sa nikomu, okrem auta (motor), nic nestalo.

Zhasne motor, prestane fungovat posilovac brzd a volantu. Myslim, ze sen kazdeho motoristu.

Taktiez radsej hrdzu ako toto. ;-\
27. 3. 2012 22:32
svolat či nesvolat, toť oč tu běží
ajaj - a další svolávačka. A další řeči o nekvalitě.... Takže jen Ti, kteří nesvolávají a nesvolali, jsou nejkvalitnější.... Tak mne napadá, že čínská automobilka Tchi Wal-tche Pjech-Tchi Furt - ještě nesvolala ani jediný ze svých automobilů pro nějakou závadu - zřejmě bude nejkvalitnější na světě.......
27. 3. 2012 22:14
Re: ano
Vzhledem k tvé infantilní radosti o tom s úspěchem pochybuji.
Avatar - Choochoo
27. 3. 2012 21:44
Re: ano
Nene, ja to nehulim jako Ty >:D
Cao
27. 3. 2012 21:41
Re: ano
Tvůj pohled na svět je jako z houpacího koníka. Ale aspoň se citíš šťastný. :-!