Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Takto vypadá BMW X8. Zatím jen virtuálně, ale výroba je hodně pravděpodobná

Stanislav Kolman
Diskuze (6)
Tento týden se světu představilo nové BMW X7. A vizualizace odvozeného SUV-kupé na sebe nenechala dlouho čekat.

Postupka sportovně-užitkových „ixek“ bavorské automobilky se počátkem tohoto týdne rozrostla o největší a nejluxusnější model X7, do kterého se vejde až sedm cestujících. Od jednička do sedmičky jsou tak již všechna čísla obsazena, to ale neznamená, že řada SUV dále neporoste.

Z konkurenta Mercedes-Benzu GLS či Range Roveru by totiž mohla být odvozena varianta se svažující se střechou, tedy další SUV-kupé, která jsou v poslední době tak moc populární. Nová X8 by mohla dorazit do dvou let a vlastně půjde jen o X7 s upravenou zádí a počtem míst zredukovaným na pět. Případně čtyři, sáhnete-li po jednom z luxusních provedení.

Drtivou většinu prvků má vůz zdědit z čerstvé novinky, styl zádě lze odvodit od modelů X4 či X6. Oficiálně vznik SUV-kupé ještě nikdo nepotvrdil, avšak automobilka si už označení X8 nechala registrovat.

Na spekulace kolem SUV-kupé pochopitelně reagují i nezávislí grafici, kteří se okamžitě pustili do práce. V galerii si tak můžete prohlédnout výsledné práce umělců X-Tomi a Aksyonov Nikita. Troufáme si tvrdit, že pokud X8 v roce 2020 opravdu dorazí, bude vypadat přesně takto!

Stanislav Kolman
Diskuze (6)
Avatar - CountachSV
22. 10. 2018 07:33
hotheč pro Meat Loafa
prosím neeee... už ne další výplody nezávislých grafiků 8-s :-O

extrémně hnusná a obtloustlá, jako kupé střecha, naroubovaná na hroudu sádla z X7
;-\
20. 10. 2018 01:11
X-Tomi
X-tomiho jsem měl rád, dokud nezačal dělat „vize” malých aut od těch velkých. Např. Giulietta která je akorát Giulia hachtback. Tohle je naopak jenom X7 coupé. Nic víc, nic míň.
Avatar - euro89
20. 10. 2018 00:06
SsangYong
Jsem jediny, kdo si pri pohledu na tuhle pocitacovou fotku vzpomnel na SsangYong? >:-[]
19. 10. 2018 20:52
Umělci ???
".....prohlédnout výsledné práce umělců X-Tomi a Aksyonov Nikita. "

Pokud tito malůvkáři, co zplodili ten obrázek toho hnusnýho oteklýho knedlíku, jsou umělci, potom zvířátka Františka Ringo Čecha co obdivují pí*u by logicky měla viset minimálně v Louvre.
Avatar - Bubáq
19. 10. 2018 19:20
Děkuji, nechci.
Raději knihu.