Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Cadillac uvolnil fotografie interiéru nového Escalade

Jan Mička
Diskuze (39)
Nový Cadillac Escalade se slavnostně představí již 7. října. Jako závdavek jsme dostali sérií fotografií interiéru, který vypadá skutečně hezky!

Cadillac Escalade pro modelový rok 2015 uvnitř snoubí moderní technické prvky a skutečně luxusní provedení. Zdá se, že se američtí výrobci velkých SUV konečně rozhoupali a vytvářejí interiéry, které jsou skutečně hodny váze loga na kapotě.

Při návrhu byly použity kvalitní materiály čítající dřevo, kůži a moderně zpracované plasty. Středová konzola vyniká rozměrným dotykovým displejem multimediálního systému, s provedením některých tlačítek jsme se setkali již u Opelu Ampera. Díky klasickému umístění voliče automatické převodovky vznikl ve středovém tunelu dostatek prostoru pro odkládací schránky, loketní opěrka vypadá skutečně rozměrně.

S největší pravděpodobností se máme nač těšit i v oblasti exteriéru. Přední i zadní části projdou výrazným přepracováním, světlomety dostanou LED techniku. Z důvodu velké hmotnosti vozu se zapracovalo i na tuhosti samotné karoserii.

Jan Mička
Diskuze (39)
2. 10. 2013 15:30
Re: řazení jako trabant
Ano, páčkou pod volantem na pravé straně, která vypadá podstatně lépe, než to heblo, které do interiéru z i30 vrazili v Cadillacu.
V tomhle hjondé Escalade se vpředu ve třech sedět nebude - chybí tam na to sedadlo -, takže zabírání místa na středovém tunelu mi nepřipadá nijak špatné.
Klidně tam mohli dát kolečko jako Jag, nebo páčku jako BMW se ZF8, nebo páčky pod volant, jako BMW a MB na mých odkazech - vše vypadá lépe, než ta hrůza, co tam mají teď.
Vypadá to, jakoby pod volant nějaké pako zabodlo lyžařskou hůlku.
Avatar - Barrichello
2. 10. 2013 12:37
Re: řazení jako trabant
Vlastně ted na to koukám, tlačítkové ovládání měl Aston Martin....bravo

[odkaz]

A samozřejmě starý ameriky 50. let
Avatar - Barrichello
2. 10. 2013 12:19
Re: řazení jako trabant
????

Tam se ty rychlosti volí čím a kde???? že by páčkou na pravé straně? V čem je tedy rozdíl, v provedení páčky kteoru si pleteš s páčkou na blinkry???

Nejsou lepší ta tlačítka? Která nikdo nedělá, otázkou je proč?
Nebo otočné kolečko jako má Jaguar či RAMky...
Avatar - Hotwire
2. 10. 2013 11:30
Re: řazení jako trabant
ale novy GL uz predsa nema ovladanie prevodovky pod volantom, ci?
2. 10. 2013 10:58
Re: řazení jako trabant
Máš naprostou pravdu, ostatně jako vždy.

Zil: [odkaz]

Čajka: [odkaz]