Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Cenově dostupné Bugatti Chiron? Od Lega!

Michal Fokt
Diskuze (0)
Bugatti Chiron si nejspíš do garáže nikdy nepostavíte. Ale z kostiček si jej klidně poskládat můžete. A pak si ho postavte, kam libo...

Lego rozšířilo svou nabídku modýlků automobilů o jeden z nejprestižnějších vozů planety. Nejnovějším přírůstkem do série Lego Speed Champions je Bugatti Chiron. V sadě bude kromě autíčka ještě pilot, kužely na slalom, výměnné kryty kol a hasák. Ovšem pozor - nebude sám.

Edici Lego Speed Champions rozšiřuje ještě Mercedes-AMG GT3, vybavený alternativní přídí, FXX K doplněný větrným tunelem a testovací stolicí, Fordy Mustang a GT se stupni vítězů poháry a šachovnicovou vlajkou a monoposty formule 1 stájí Ferrari a Mercedes-Benz se startovacím semaforem a spoustou dalšího příslušenství.

Pokud si ale myslíte, že bude hračka tohle všechno sehnat, mýlíte se. Web brickfan varuje, že Mercedes-AMG GT3 bude k dispozici jen ve vybraných obchodech a přestože stavebnice z Lega ani zdaleka nedosahují ceny skutečných vozů, rozhodně nebudou levné. Do prodeje půjdou až letos v zimě.

Michal Fokt
Diskuze (0)