Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Chcete si vyzkoušet nové italské motorky? Máme pro vás tip!

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (2)
Importér Faber Moto s.r.o. v souvislosti s novinkami značky Aprilia a akčními cenami pro vybrané zástupce značek Moto Guzzi a Piaggio zve akci Faber Moto Dealer Days se zkušebními jízdami na motocyklech i skútrech.

Společnost Faber Moto s.r.o., výhradní dovozce jednostopých vozidel značek Aprilia, Moto Guzzi, Piaggio a Vespa do České republiky, v souvislosti s oficiálním vstupem nových modelů Aprilia Dorsoduro 900 a Shiver 900 na český trh zve na Faber Moto Dealer Days.

Kromě toho zavádí zvýhodněné ceny na modely Moto Guzzi V7 Stone a Piaggio Beverly 300.

Nové modely Aprilia Dorsoduro 900 a Shiver 900 jsou podle materiálů společnosti již k dispozici u autorizovaných prodejců v České republice.

Srdcem těchto strojů je dvouválec o objemu 896,1 cm3 s rozevřením válců v úhlu 90 stupňů, čtyřventilovou technikou a vstřikováním paliva. Pohonná jednotka splňuje emisní normu Euro 4 a nabízí u obou modelů nejvyšší výkon 70 kW (95,2 k) při 8750 min-1 a točivý moment 90 N.m při 6500 min-1. Tyto hodnoty pak míří k zadnímu kolu prostřednictvím šestistupňové převodovky.

Samozřejmostí je pro oba modely v souvislosti s legislativou standardně montované ABS a Shiver je poprvé ve své historii vybaven systémem kontroly trakce, kterým disponuje i Dorsoduro. Sofistikované řízení motoru nabízí jezdci tři základní režimy Sport, Touring a Rain. Zcela nový je displej, který kromě zobrazení všech informací také přizpůsobuje svoje podsvícení okolním světelným podmínkám.

Na českém trhu je Aprilia Shiver 900 v současnosti nabízena u oficiálního dovozce, jímž je společnost Faber Moto s.r.o., za cenu od 251.900 Kč a sesterský model Dorsoduro 900 startuje na částce 286.900 Kč.

Oba nové modely značky Aprilia, Dorsoduro 900 i Shiver 900, si mohou zákazníci vyzkoušet u všech autorizovaných prodejců renomovaného italského výrobce motocyklů. Kromě toho budou obě novinky patřit mezi hvězdy dealerských dnů Faber Moto Dealer Days, které se uskuteční od srpna do října ve vybraných dealerstvích.

V Prestige moto v Praze se již ve dnech 18. až 19. srpna představí kromě výše zmíněné dvojice nových modelů také Aprilia Tuono V4 RR, Moto Guzzi (V7 III Stone a California Audace Carbon a Touring), Piaggio (Medley 125ie, Beverly 350ie Sport Touring a MP3 500ie Sport LT) a Vespa (Primavera 125, GTS 300 Super).

Kompletní portfolio včetně motorek Aprilia zavítá v rámci akce Faber Moto Dealer Days rovněž do brněnského dealerství Dmoto (7. až 9. září) a k nově otevřenému ostravskému prodejci AF Centrum (6. až 7. října).

V českobudějovickém Motoboomu dojde ke slavnostnímu otevření nových prostor v nedalekém Rudolfově a ve dnech 1. až 2. září se zde můžete svézt na skútrech Vespa a Piaggio. V píseckém MotoRi se budou moci zájemci těšit krom portfolia skútrů i na unikátní modely Moto Guzzi MGX 21 a V7 Racer (ve dnech 28. srpna až 2 září).

Předváděcí akce se samozřejmě nevyhne ani Sušici, kde se zákazníci mohou těšit na největší portfolio Moto Guzzi v neotřelém prostředí prodejce s nejdelší historií prodeje této značky. První Kozí se na zákazníky těší ve dnech 27. až 28. září.

„Politikou firmy Faber je zajistit, aby v každém dealerství byl dostatek předváděcích strojů během celého roku. Pokud máte zájem vyzkoušet si to nejlepší v oblasti skútrů a motorek, stačí si přes naše webové stránky najít nejbližšího dealera. Prodejci zapojení do Faber Moto Dealer Days budou mít během daných termínů testovací portfolio navýšené a nabízíme navíc možnost rezervace konkrétních strojů přes www.faber-moto.cz/cs/Dealer-Days.htm,“ uvedl Adam Žert, country manažer společnosti Faber Moto.

Vedle dvojice modelů značky Aprilia jsou novinkou v nabídce společnosti Faber Moto s.r.o. i akční zvýhodněné nabídky modelů Moto Guzzi V7 Stone a Piaggio Beverly 300. Elegantní motocykl V7 Stone ve stylu retro lze díky 10% zvýhodnění pořídit již za 214.900 Kč.

Naopak moderní italskou eleganci ztělesňuje výkonný skútr Beverly 300 pro rychlou a komfortní jízdu nejen městskými ulicemi. Jeho akční cena byla stanovena na pouhých 113.900 Kč.

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (2)
18. 8. 2017 21:55
Těším se
Stavím se tam. Sem sám zvědavý.
Avatar - 3_diamanty
18. 8. 2017 21:28
pecka
krasne masiny..... tato aprilia skratka nema chybu [odkaz] ... vsestranna elegantna a zaroven moderna krasavica :yes:

ten cerveny poodhaleny trubkovy skelet plus tie cervene pruziny dodavaju motorke neskutocny sarm... za vizas tejto aprilie davam 10b z 10 ... :yes: