Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Chevrolet Cruze: Inspirace digitálním světem filmu TRON: Legacy

Michal Fokt
Diskuze (1)
Chevrolet na Auto China představil koncept sedanu Cruze, stylizovaného do podoby vozidel ze známého hollywoodského vědecko-fantastického filmu.

Film TRON: Legacy jste určitě viděli a pokud ne, dá se to vcelku snadno napravit. Dnes už kultovní sci-fi snímek sice skončil bez obvyklých pokračování, ale vypadá to, že i přesto stále inspiruje. V Šanghaji se nyní otevírá zábavní park Disney Resort a Chevrolet tuto událost připomíná na právě probíhajícím autosalonu Auto China v Pekingu studií sedanu Cruze, stylizovaného právě do podoby dopravních prostředků z tohoto digitálního světa.

Vůz, připravený ve spolupráci se stylisty filmového studia Disney, má černý lak, doplněný o modré metalické prvky na střeše, náraznících a masce chladiče, které ve tmě září. Černo-modrou kombinaci barev najdete i v kůží čalouněném interiéru s kontrastním šitím, piano black dekory a modrým podsvícením.

Nejde pochopitelně pouze o reklamu na Shanghai Disney Resort, ale i na auto samotné, Čína je pro sedan Cruze velmi důležitým trhem a nabízí se tam s benzinovými motory 1,5 l (82 kW) a 1.4 Turbo (108 kW), přičemž ten posledně jmenovaný umí v kombinaci se sedmistupňovou dvouspojkou stovku pod 10 sekund a figuruje tak jako sportovně laděná verze modelové řady.

Michal Fokt
Diskuze (1)
Avatar - R32
26. 4. 2016 17:58
Dizajn
Podarené... akurát keď som mrkol na fotku myslel som že čumím na Hyundai Elantru... 8-s