Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Chrysler Town & Country: Nová image pro město a zemi

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (9)
Chrysler po třech letech od uvedení současné generace modelu Town & Country představuje modernizované provedení pro modelový rok 2011. Klíčové změny zahrnují jemné kosmetické úpravy exteriéru i interiéru a nový motor Pentastar V-6.

Modernizovaný Chrysler Town & Country dostal nově stylizovanou masku chladiče, na kterou navazuje zcela nový přední nárazník. Další změny na exteriéru představuje nový zadní nárazník a nové zadní svítilny. Na zadních výklopné stěně je nyní přes celou její šířku chromovaný pás a nad ní nový znak Chrysleru.

V interiéru jsou použity hodnotněji působící materiály čalounění sedadel, výplně dveří jsou z měkčených plastů a v rámci modernizace byl přepracován přístrojový štít a ovládání ventilace i klimatizace. Nový je rovněž multifunkční volant, umožňující řidiči ovládat rádio, tempomat, hands-free a další funkce.

Každý Chrysler Town & Country modelového roku 2011 bude standardně obsahovat SafetyTec, což je paket zahrnující 40 bezpečnostních prvků. Mezi ty patří například systém sledování slepého úhlu, zadní parkovací kamer, systém sledování tlaku v pneumatikách a řada dalších prvků.

Součástí výbavy modernizovaného minivanu může být i duální DVD systém, který umožňuje přehrávání dvou různých médií ve stejnou dobu. V nabídce je také SIRIUS Backseat TV, umožňující cestujícím na zadních sedadlech sledování tří dětských kanálů a FLO TV s dvaceti kanály. K dispozici je samozřejmě autorádio a navigace s hlasovým ovládáním.

Nejzásadnější novinkou modernizovaného Chrysleru Town & Country je nový vidlicový šestiválec Pentastar V-6 s rozvodem DOHC o objemu 3,6 litru. Tato pohonná jednotka spolupracuje s šestistupňovou automatickou převodovkou a disponuje výkonem 208 kW (283 k) a točivým momentem 353 Nm.Chrysler Town & Country s novým motorem má mít ve městě spotřebu paliva 13,8 litru benzinu na 100 km a na dálnici 9,4 litru na 100 km.

K prodejcům dorazí první vozy koncem letošního roku a zákazníci budou moci vybírat ze tří stupňů výbav. Výroba modernizované Chrysleru probíhá v kanadském Windsoru.

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (9)
17. 9. 2010 20:21
Re: Titulek a dale
Cekals roman?
17. 9. 2010 20:20
Re: Titulek a dale
Ty vsechny vyhody jsou sice krasny, ale hnusny auto to je. Hlavne predek, zbytek je ok. Zatim mam jen jedno dite, musim si dat pozor, abych neskoncil taky v krabici(v praze ne, to by byl vrchol).
Avatar - Barrichello
17. 9. 2010 12:07
Re: Titulek a dale
Všechny MPV jsou krabice, tahle aspon pohodlná, za dobrou cenu, s výbornou výbavou a nově i výborným benzínovým motorem a ještě více variabilním interiérem.
Kupodivu je těch krabic po praze vidět vím dál víc. Takže to asi ocenuje víc lidí.
Avatar - Slavek-TDM
17. 9. 2010 06:26
Re: Titulek a dale
Tak to bylo hodne slaby...
16. 9. 2010 22:56
Re: Titulek a dale
A stejne je to krabice s tuzingovou maskou v zakladu. Jaky auto, takovej styl psani ;-)