Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Facelift Lamborghini Gallarda a Gallardo LP570-4 Edizione Tecnica: Rohaté novinky z Itálie

Michal Fokt
Diskuze (5)
Lamborghini slibovalo na Paříž něco nového a přestože jsme (možná trochu naivně) čekali ještě něco trochu víc, ani tohle není špatné.

Lamborghini přivezlo do Paříže dvě novinky, týkající se pomalu dosluhující modelové řady Gallardo, které ovšem ještě zcela jistě dokáží pár zákazníků přilákat. Ta zajímavější se jmenuje LP570-4 Edizione Tecnica, bude se prodávat jako kupé i roadster a měla by nahradit dosavadní LP570-4 Superleggera a LP570-4 Spyder Performante.

Od ostatních modelů se Edizione Tecnica liší výrazným předním nárazníkem, velkým difuzorem zadního nárazníku a pevným křídem na zádi, vypůčeným z verze Super Trofeo Stradale a karbonkeramickými brzdami. Lze vybírat z různých barevných kombinací karoserie a jak napovídá označení, k dispozici je 570 koní ze známého motoru V10 5,2 l, pohánějícího všechna čtyři kola.

Změnily se ale i ostatní, “běžné” verze, které prošly dalším faceliftem. Přední nárazník dostal nové, větší nasávací otvory s trojúhelníkovými motivy, které se opakují i na zádi. Výdechy motoru mají teď větší plochu pro odvod horkého vzduchu a auto stojí na nových devatenáctipalcových kolech Apollo. Obě novinky se objeví na showroomech značky už v průběhu listopadu.



Michal Fokt
Diskuze (5)
27. 9. 2012 16:19
facelift
no, popravdě se mi mnohem líbila ta "starší" verze. toto je až moc umělé....předtím byly hlavním motivem čtverhrané tvary a teď nám tam dají trojúhelníky, no dovolte, pánové ;-\
27. 9. 2012 06:53
Facelift
..facelift se jim sice povedl..ale tak nějak sem čekal víc :/
Avatar - circuit
26. 9. 2012 23:32
Druhy facelift
Prvni facelift vypada ucelenejii, druhy je podobny maskou nove Audi RS4 a jejim trojuhelnikum [odkaz] cekal sem neco malo styl Sesto Elemento i kdyz to bude asi az u nove generace. Aventador je designove lahudka proti Gallardu. Pripada me ze Audi s Gallarda dela takovou prefaceliftovanou A3.
Avatar - Pekelná Micinka
26. 9. 2012 23:09
Re: Gallardo ostalo Gallardom...
Přepracovaný je, ale pěkný ne. A celé to působí jako nastavovaná kaše.
Avatar - PeterLuk
26. 9. 2012 22:08
Gallardo ostalo Gallardom...
Som čakal prepracovaný zadok, ale nevadí.