FOR CARAVAN: Stovky obytných aut a karavanů

Prezentace klienta
Češi si oblíbili aktivní trávení dovolené a často mění all inclusive pobyty za dobrodružství spojené s cestováním v obytném autě nebo karavanu. Auta si nejen půjčují, ale čím dál častěji i kupují.

Pokud chcete i vy objevit krásy nezávislého cestování, nenechte si ujít veletrh FOR CARAVAN. Od 8. do 10. března 2019 budou v areálu PVA EXPO PRAHA k vidění stovky obytných aut a karavanů.

Volnost, nezávislost, svoboda. To jsou synonyma pro cestování v karavanu nebo obytném autě, které je rok od roku oblíbenější. Desátý ročník výstavy FOR CARAVAN nabídne 3 haly nabité obytnými auty a karavany všech cenových kategorií. K vidění tak budou i ty nejluxusnější kousky za miliony korun. Velkého zastoupení se letos dočkají vestavby do aut. Na veletrhu nebudou chybět významné firmy jako je Caravan Metropol, Blue Rent, HYKRO, FINASO, J.M.Trade nebo Campingworld Neugebauer. Na 800 m2 uvidí návštěvníci přehlídku cenově dostupných přívěsů Hobby, které prodává firma Burimex. Svůj prostor dostanou i starší modely obytných aut a karavanů. V bazaru karavanů můžete vůz nejen koupit, ale také nabídnout.

Páteční odpoledne bude patřit všem karavanistům. Známá propagátorka kempování a karavaninku Klára Hájek Velinská připravuje blok přednášek. Tématy budou etiketa kempování, krásy Polska nebo kempování v zimě. Ani letos nebude chybět unikátní výstava retro karavanů, kterou připravuje Autoklub České republiky.

V sobotu a v neděli se uskuteční oblíbený cestovatelský festival Kolem světa. Ve čtyřech přednáškových sálech se během víkendu 9. a 10. března představí téměř 50 cestovatelů, dobrodruhů, fotografů, digitálních nomádů či poutníků.

Za jedno vstupné (200 Kč na místě, 165 Kč v předprodeji) můžete navštívit i veletrh FOR BOAT. Vstupné na festival Kolem světa: jednodenní 400 Kč, dvoudenní 600 Kč.

Více na www.forcaravan.cz.

Prezentace klienta
Autorizovaný prodej Servis osobních aut Autobazary Pneuservisy Náhradní díly