Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Video: Ford Grand C-MAX – Variabilní interiér

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (3)
Ford C-MAX s označením Grand pojme až sedm pasažéru usazených ve třech řadách sedadel.

Ford se v případě druhé generace modelové řady C-Max rozhodl vyjít vstříc svým zákazníkům a vedle pětimístného provedení si pro ně připravil i delší variantu s označením Grand. Ta v karoserii dlouhé 4520 mm nabízí tři řady sedadel pro sedm cestujících.

Ford Grand C-Max je až po B-Sloupek konstrukčně identický s C-Maxem, má standardně boční posuvné dveře, o 14 cm delší rozvor, je celkově delší (4,52 m) i vyšší (+40 mm). Zásadně se liší i záď, Grand C-Max dostal vyšší zadní okno, které vylepšuje výhled vzad. Dlouhý C-Max je praktičtější, ale o pořadí estetické vyváženosti proporcí mají jasno i v samotné automobilce.

Nový C-Max i Grand C-Max jsou prvními modely značky Ford, které využívají novou platformou určenou pro modely nižší střední třídy a nové motory.

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (3)
27. 12. 2010 23:22
Re: Das Auto
Nič si z toho nerob. Mne nesedí ani dizajn interiéru, ale nejak to prežijem... ;-)
27. 12. 2010 20:20
Das Auto
Passat resp.Variant ma rovnaky system otvarania kufra. Predpokladam, ze je tam rovnake cidlo ako pre keyless access, takze nejake zaspinenie nie je problem. Novy Grand C-Max je plny napadov v interieri - hlavne to preklopenie prostredneho sedadla do krajneho je bombove . Z toho ale vyplyva, ze asi krajne sedadlo nebude posuvne (?) co neulahci pristup ku tretiemu radu sedadiel, cize skoda posuvnych dveri ( ale rad by som sa mylil ). Vyzera to fakt zaujimavo. Vonkajsi design nekomentujem. Je to subjektivne. Mne osobne nesedi.
27. 12. 2010 09:03
zajímavé otevírání víka kufru
co když se to čidlo otevírání zašpiní. nebo tam je páčka do který se kopne?