Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Ford Mustang Hybrid se začíná odhalovat! Nebo ne?

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (0)
Ford Motor Company prostřednictvím krátkého reklamního spotu poodhalila jeden ze svých modelů pro blízkou budoucnost, ale neuvedla, o který z nich se jedná. Nyní se objevují spekulace o tom, že to je Mustang Hybrid.

Ford Motor Company během lehce přes jednu minutu dlouhého reklamního snímku o budoucnosti, jehož hlavní hvězdou je herec Bryan Cranston, nabízí pohled na příď vozu, vyvolávající i díky předchozím záběrům dojem, že se jedná o nového zástupce modelové řady Mustang.

Přídi neznámého vozu, viditelné v čase zhruba kolem 0:36 totiž předchází záběr na aktuálního zástupce šesté generace a ještě předtím na původní Mustang Mach 1 modelového roku 1969.

S ohledem na dosavadní informace, kdy samotná automobilka uváděla, že pod jménem Mach 1 představí elektrický crossover, jehož design bude inspirován modelovou řadou Mustang a následně použití tohoto označení s ohledem na negativní reakce fanoušků přehodnotila, se očekává, že příď viditelná ve videu má patřit připravovanému modelu Mustang Hybrid.

Nyní se tedy díky videu objevují spekulace o tom, že jméno Mach 1 ponese hybridní zástupce modelové řady Mustang, který se od svých konvenčních příbuzných odliší kromě techniky pohonného systému právě i přepracovaným designem karoserie s novým řešením předních partií. Hybridní Ford Mustang Mach 1 je očekává pro modelový rok 2020.

Neznámá příď ve videu ovšem vůbec nemusí patřit hybridnímu zástupci modelové řady Mustang, ale může se jednat právě o dříve zmiňovaný elektrický crossover, který bude jejím vzhledem pouze inspirován. Další spekulace pak zmiňuje možnost, že již nyní máme možnost si prohlédnout příď sedmé generace modelu Mustang.

Samotná automobilka Ford prozatím tyto spekulace nekomentuje a chce nám skutečnost odhalit v pravý čas.

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (0)