Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Ford zahájil výrobu nového Mustangu v továrně Flat Rock

Ondřej Chamilla
Diskuze (7)
Stát Michigan je domovem továrny Flat Rock, a právě tam byla zahájena výroba nové generace Fordu Mustang, která se bude oficiálně prodávat i v Česku.

Padesát let, více než 9,2 milionu vyrobených aut a nyní i desátá generace ve výrobě, taková je bilance jednoho z nejznámějších automobilů vůbec, Fordu Mustang. Letos na podzim se začne nový vůz prodávat v Severní Americe, příští rok se pak auto podívá do dalších 120 zemí světa. Tento Mustang by přitom podle Fordu měl přinášet zcela nový standard dynamiky a jízdních vlastností, bude mít lepší komfort odpružení a zároveň lepší ovladatelnost a přesnější řízení.

Jako první automobil s tímto legendárním jménem se navíc bude Mustang prodávat oficiálně i v České republice. Základním motorem pro Evropský trh pak bude přeplňovaný čtyřválec 2.3 EcoBoost, za příplatek ale můžete mít i klasický atmosférický pětilitrový osmiválec. Ve státech bude úplný základ nabídky tvořit i šestiválec bez přeplňování. Nebude chybět ani varianta s volantem napravo pro pětadvacet států s levostranným provozem.

Ondřej Chamilla
Diskuze (7)
2. 9. 2014 13:16
Re: Ten v zlutych kratasech
[odkaz]

a nejake to porovnani:
[odkaz]

[odkaz]
2. 9. 2014 11:30
remove
1. 9. 2014 18:42
Re: Ten v zlutych kratasech
Historicky uz 4valce vMustangu byly...tak ze zadna novina...tak jako u porsche se vraceji k 4valcum...jen oturbenym :)))

1. 9. 2014 16:43
Re: Na každý čtyřválec si plivnou
Ať se dívám, jak chci, ani jednoho potetovaného borce nevidím. Tomuhle se říká demagogie :no:
1. 9. 2014 15:36
Re: Na každý čtyřválec si plivnou
Ale na jizdni vlastnosti uz doslo a zani napravu z Ponny Expresu 1890 nahradil mondeovsky multilink tak asi doslo i na motor a nebude to jen mostrozny krutas, ale mozna i nejaky ten atlet.
Jinak me prekvapil "outfit" tech delniku. V Evrope a Azii ma kazdy delnik firemni monterky a pride mi to vic profesionalni. Ti potetovani borci v kratasech mi znovna neprijdou jako zaruka kvalitne odvedene prace, sroub utazenych predepsanym momentem a presneho licovani.