Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Honda představila sponzora pro WTCC, je jím Castrol

Aleš Jungmann
Diskuze (3)
Společnost Honda oznámila, že firma Castrol, která je známým výrobcem maziv, se stane hlavním sponzorem jejího továrního týmu v rámci Mistrovství světa cestovních vozů FIA 2013.

Dohoda o sponzorství, která byla oznámena dnes ráno na prezentaci FIA WTCC pro média v italském Turíně, zároveň oznamuje nový název týmu – Castrol Honda World Touring Car Team – a její součástí je i atraktivní zeleno-bílo-červený oděv vozů Civic WTCC.

V rámci téže prezentace společnost Honda oznámila, že dalším sponzorem se kromě značky Castrol stane také mezinárodní dodavatel automobilových dílů, firma Brose Group. Nové stylové barvy týmu 2013 mají za cíl zdůraznit linie nové Hondy Civic a zároveň odrážejí firemní barvy značky Castrol – červenou a zelenou na bílém pozadí. Jako symbol těsné spolupráce v rámci týmu Castrol Honda World Touring Car Team barevné schéma zahrnuje také vlastní barvy značky Honda a barvy z italské a portugalské vlajky odkazující na původ firmy J.A.S. Motorsport a jezdců Gabriele Tarquiniho a Tiago Monteira.

Aleš Jungmann
Diskuze (3)
Avatar - Ham.
22. 3. 2013 10:18
Kastrol Honda
název zvolili docela přesně :-)
Avatar - Choochoo
21. 3. 2013 11:00
Re: Navrat Hondy
Preci jen je tam nejaky rozdil v ucasti v WTCC, takze uvidime. Minuly rok ze 3 tetsovacich zavodu bedna uz byla, takze se da ocekat, ze bedna bude po zimnim tetsovani casteji ;-)
Avatar - Stewee
21. 3. 2013 09:15
Navrat Hondy
hlavne nech sa Honda vrati na stupne vitazov, kde uz nejaky ten rocik v tomto seriali chyba. Drzim palce, nech je Civic dobrou odpovedou na dominantny Chevrolet Cruise.