Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Infiniti FX: Nově s Red Bullem na bocích

David Bureš
Diskuze (2)
Infiniti oslavuje druhý mistrovský titul Sebastiana Vettela ve Formuli 1.

Omezený počet zájemců o Infiniti FX bude mít možnost nechat si bok svého vozu doplnit kresbou formule 1 ze stáje Red Bull Racing. Infiniti, které je sponzorem tohoto týmu, tím chce oslavit letošní druhý mistrovský titul Sebastiana Vettela ve Formuli 1.

Například pro anglický trh bude poskytnuto pouze 10 takových aut. Zákazníci, kteří si budou chtít doplnit své FX kresbou formule 1, nebudou nijak omezeni nabídkou motorizací. Nákres bude dodáván na přání, bez příplatku.

Za příplatek si obrázek formule 1 mohou na své FX pořídit také stávající majitelé tohoto vozu. Cenu fólie s nakreslenou formulí zatím Infiniti nezveřejnilo.

Zákazníci, kteří si FX s formulí na bocích zakoupí, budou na počátku roku 2012 pozváni do sídla stáje Red Bull Racing v anglickém Milton Keynes a budou mít tak možnost navštívit pro veřejnost jinak nepřístupné prostory.

Na zákazníky čeká prohlídka designérského centra i výrobních prostorů, ve kterých vznikají monoposty formule 1. Jako dárek návštěvníci obdrží kousek monopostu.

Sebastian Vettel, dvojnásobný mistr světa formule 1, má ve své garáži model FX50. Japonská automobilka pro německého pilota vyrobila speciální verzi tohoto vozu, která díky posílené pětilitrové V8 o výkonu 309 kW a dalším úpravám umí jet až 300 km/h. Infiniti bude tento model sériově vyrábět, rychlé SUV se má stát jakousi ochutnávkou chystané sportovní divize IPL (Infiniti Performance Line).

David Bureš
Diskuze (2)
Avatar - Ghostyx
14. 11. 2011 12:47
Re: ač
Taky si myslim, ze to je kravina hodna tak akorat pro nektere "piiip" >:D Anglany... :-)
Avatar - pelikoš
14. 11. 2011 10:19
se mě infiniti fx líbí ze všech suv na světě nejvíc,s red bullem na boku bych ho asi nechtěl