Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Gumball: Jak vyrobit tsunami s Lamborghini (video)

Diskuze (11)
Někdy se autu do cesty postaví voda. Když jde o hodně, musí se brodit i s Lamborghini.

Nejslavnější dny Gumballu jsou již pryč, ale silniční závod ve své tradici pokračuje i nadále. Letošní ročník se konal na přelomu května a června, samozřejmě se vším, co k tomu patří: celebrity, drahá auta a každý den party v jiném městě.

Letošní trasa opět zamířila na Balkán: ze startu v Londýně posádky vyrazily přes Paříž, Barcelonu, Monako (zastávka v příležitosti závodu F1), Benátky a Bělehrad do cíle v Istanbulu.

Na přejezdu řecko-turecké hranice se stala následující scéna. Švédský lyžař Jon Olsson se závodu zúčastnil se svým Lamborghini Murciélago LP 670-4 SuperVeloce. Do cesty se mu postavila obří louže. Výsledek závodu je ale důležitý, a proto nelze ztrácet čas hledáním objízdné trasy.

Olsson zariskoval a zkusil skrz vodu s Lamborghini projet. Jak to celé dopadlo, se podívejte na následujícím videu nazvaném Tsunami Lambo.

http://player.vimeo.com/video/24684054

Diskuze (11)
11. 6. 2011 17:04
Re: Blázni
No já nevím... to už začala novinářská okurková sezóna nebo došla invence? 8-s
Avatar - Sonny Crockett
9. 6. 2011 10:50
Re: LOL
Správnej Čech by dodal, že to ale přidá litr na spotřebě
Avatar - Czerwik
8. 6. 2011 22:37
Re: LOL
šetrí to čas a peniaze predsa >:D
Avatar - Sonny Crockett
8. 6. 2011 08:58
Re: Už to není, co to bejvalo...
Dnes už jo, to máš pravdu. Ze začátku jsem ho vnímal jako levnou napodobeninu GB3000, ale vzhledem k tomu kam GB3000 spěje, je menší DR takový přátelštější.
Avatar - Sonny Crockett
8. 6. 2011 08:55
Re: Blázni
Jestli se nepletu, tak snad právě o to "dojet první" tam nejde a není to ani nijak odměněné. Alespoň ne oficiálně. Jinak se veřejně odměnují za styl, za vzhled auta, za to jak si celou akci užili a tak. Tím ale netvrdím, že mezi sebou i přes zákaz nezávodí. I proto byly lepší začátky, když tam závodili lidi co se o auta zajímali a uměli je ovládat (podobně jako u nás klub sportovních aut), ale dnes je to spíš doména namachrovanejch raperů, zkrachovalých herců a reklam :no: