Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Lancia Flavia Cabrio: První dojmy

Diskuze (14)
Lancia a Chrysler jsou jako dva sourozenci oddělení oceánem… nyní společně zplodili kabriolet.

Lancia jde při tvorbě modelu Flavia cestou nejmenšího odporu. Chrysler 200 je upraven jen v takovém rozsahu, jak je to nutné. Díky tomu zde máme přístrojový štít v metrických jednotkách a panel klimatizace ve stupních Celsia.

Jinak se mnoho nezměnilo. Na dobrý výsledek to ale stačí – prezentovaná bílá barva kabrioletu velmi sluší, stejně jako dvoubarevná mnohopaprsková kola a upravená maska chladiče značky Lancia.

S dospěle působícím exteriérem se snaží interiér srovnat krok díky použití kontrastní bílo-černé barevné kombinace. Jinak zde ale máme kabinu, která může na prémiové ambice zapomenout.

To neznamená, že by byla špatná. Naopak, za takový interiér by se nemusela stydět žádná z japonských automobilek. Jeho americký původ bude vždy zřetelný – ať už jde o audio značky Boston, chryslerovský volant nebo zvětšovací zpětná zrcátka s nápisem Objects in the mirror are closer than they appear.

Velké italsko-americké kabrio ale bude muset nasadit odpovídající cenu. Důvodem k tomu je i nepříliš působivá pohonná jednotka: čtyřválec 2,4 l o výkonu 129 kW bude jistě stačit, jeho parametry ale dnes Lancia na nikoho nezapůsobí. Pokud Lancia v konfrontaci s německou prémiovou konkurencí nabídne politiku více auta za méně peněz, má šanci na nadějné výsledky.

Diskuze (14)
Avatar - Stejsn
14. 9. 2011 11:55
Humpolácká tražedie
A ten lacinej interiér z pouti, to je vtip? 8-s
Avatar - Barrichello
14. 9. 2011 09:43
Re: Kouzlo nechteneho
Poměrně raritním řešením je nabídka dvou typů skládacích střech, kromě běžné látkové lze zvolit také střechu pevnou, dělenou a lakovanou v barvě karoserie. Obě soustavy jsou vybaveny elektrickým skládáním.

Někdo má plech, někdo má 2 varianty na výběr >:D
Avatar - Barrichello
14. 9. 2011 09:23
Re: Asi takhle
Korejci maj 4 místnej kabrilet o délce 4,7 metru? A jakej prosím tě >:D
Avatar - jazva
13. 9. 2011 18:46
Re: Brrr....
Ja by som to videl na konkurovanie Volvu C70. To už je tiež za zenitom, v interiéri si ani jeden nemajú čo vyčítať. A tá C70ka teda lacná nie je....
13. 9. 2011 16:52
Re: Kouzlo nechteneho
tak tak, ta kastle se k Lancii hodí....