Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Lotus Evora S na Moje.auto.cz

David Bureš
Diskuze (2)
Lotus Evora S není na českých silnicích běžné auto. Co si o něm myslí jeden z uživatelů Moje.auto.cz?

Uživatel lotus-esprit-cz patří mezi fanoušky britské automobilky Lotus, vedle recenzí Lotusu Esprit Turbo SE a Lotusu Evora nově zveřejnil i hodnocení Lotusu Evora S. Díky tomu, že v minulosti už vyzkoušel základní verzi Evory, může obě vozidla porovnat. Jaká je tedy podle jeho názoru Evora S?

Evora S se oproti výchozímu provedení liší vyšším výkonem, který vzrostl z 206 kW na 257,5 kW. Zvýšení síly 3,5litrového šestiválce z dílny Toyota obstaral kompresor. Zkratka S tak znamená nejen Sport, ale také Supercharged.

Uživatel na vozu pochvaluje především geniální podvozek, který řidiče dokonale informuje o povrchu silnice.

Sedačky Recaro jsou pohodlné, palubní deska však zůstala totožná se standardní Evorou, některá tlačítka na středové desce z leštěného hliníku se tak špatně hledají. Uživatel o nich tvrdí, že hlavně přes den musíte koukat, abyste vůbec zmáčkli to, co potřebujete, jinak si klidně nechtěně vypnete stabilizaci.

Je znatelný rozdíl mezi základní Evorou a Evorou S? Uživatel lotus-esprit-cz říká, že pokud majitel bude chtít spíše využívat výjimečnost auta než jeho zábavnost, bude mu standardní Evora stačit. Pokud se však alespoň jednou projede v Evoře S, už se nikdy nebude chtít vrátit.

Zbývající část rozsáhlé recenze si můžete přečíst na Moje.auto.cz.

Sekce Moje.auto.cz umožňuje diskutovat o spolehlivosti nebo provozních nákladech. I Vaše recenze může být pro někoho cenným pomocníkem při výběru vlastního auta, nebo naopak Vám může v diskusi pod recenzí někdo pomoci svojí radou.

Jak založit recenzi na Moje.auto.cz?

Vložit recenzi do Moje.auto.cz může každý registrovaný uživatel Auto.cz. Založení (i pozdější editace) recenze pomocí příslušného formuláře je rychlé a intuitivní, pomocnou ruku poskytne také nápověda v pravém sloupci.

Co by měla recenze obsahovat? Nemusíte se zabývat popisem technických dat nebo výbavy, to je možné na internetu snadno najít. Cenných zkušeností z praxe naopak není nikdy dost a mnohdy se nacházejí jen na fórech specializovaných na danou značku nebo typ vozu.

Podstatné jsou především Vaše zkušenosti s automobilem. Běžný provoz odhalí řadu předností i nedostatků, které může znát jenom majitel daného typu auta. Proto Vaše poznatky, o které se s ostatními podělíte, mohou někomu pomoci při nákupu auta. Nezapomeňte také připojit fotografie vlastního vozu, které doplní informace uvedené v textu.

David Bureš
Diskuze (2)
Avatar - Flash666
26. 6. 2011 09:23
FORD
to je strasny ty packy atd. z forda >:D