Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

MAN TGE jako pojízdný konferenční salonek

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (0)
Společnost MAN Truck & Bus představila zástupce modelové řady TGE, jehož interiér se díky zákroku její individualizační divize Bus Modification Center proměnil v luxusní konferenční salonek.

MAN TGE se poprvé představil v létě loňského roku a je výsledkem spolupráce společnosti MAN Truck & Bus se značkou Volkswagen Užitkové vozy, což potvrzuje jeho vzhled i technika, kterou sdílí s aktuální generací modelu Volkswagen Crafter.

Společnost MAN Truck & Bus nabízí vozidla modelové řady TGE v řadě verzí od klasické skříňové dodávky přes valník až po podvozek s kabinou připravený pro montáž účelové nástavby.

Divize MAN Sales se ovšem ve spolupráci s individualizační divizí Bus Modification Center a vedením prodejního oddělení MAN South East postarala o vznik skutečně výjimečného zástupce modelové řady s netradičním provedením interiéru.

V nákladovém prostoru lehkého užitkového vozidla byl totiž vytvořen stylový konferenční salonek, který zaujme především čtveřicí stavitelných a otočných sedadel Pullman s integrovanými bezpečnostními pásy, uspořádanou kolem dvojice sklopných a polohovatelných stolků.

Vedle samotných sedadel, používaných v nejluxusnějších verzích zájezdových autobusů značek MAN a Neoplan či sklopných stolků, pak přitahuje pozornost i malý kuchyňský kout s lednicí či šatna a řada praktických úložných prostor.

Součástí vybavení interiéru jsou pak 230 V zásuvky, USB porty či desky pro indukční dobíjení, umístěné v obložení stěn. Za sedadlem řidiče a předního spolujezdce je pak nad kuchyňkou umístěn 42palcový monitor.

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (0)