Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Maserati slaví sté výročí sexy fotkami s Heidi Klum

Jan Mička
Diskuze (2)
Prvního prosince uběhne přesně sto let od založení značky Maserati. S oslavami se však už začalo.

Automobilka Maserati začala s oslavami stého výročí skvělou reklamou k finále ligy amerického fotbalu. Každý však ví, že slavné ženy umí naleštěné produkty „prodat“ nejlépe. Také díky tomu vznikla série fotografií, na kterých u nejnovějších modelů Maserati pózuje německá topmodelka Heidi Klum.

Tvorbu samotných fotografií zaštítil italský fotograf Francesco Carrozzini. V sedmistránkové ilustraci s názvem Beyond the Swimsuit se mimo Heidi Klum představila také speciální edice Maserati Quattroporte Ermenegildo Zegna, Maserati Ghibli S Q4 nebo okruhový speciál GranTurismo MC Stradale Trofeo.

Ženy ostatně k automobilce Maserati patří. Již koncem padesátých let se za volant monopostu Maserati 250F posadila závodnice Maria Teresa De Filippis (Velká cena Monaka 1958), před deseti lety to v Silverstonu všem natřela televizní moderátorka Vicki – Butler Hendersonová při závodu šampionátu Maserati Trofeo, v roce 2011 automobilka do reklamní kampaně zapojila modelku Jodie Kidd (sama vlastní vůz Maserati), a například v Číně už se Maserati pomalu stává ženskou záležitostí. Více než 30% prodaných vozů jde totiž do rukou zástupkyň něžného pohlaví.

Jan Mička
Diskuze (2)
22. 2. 2014 11:33
wow
Ta fotka u Ghilbi :yes: >:-[]
Avatar - Kolouš
22. 2. 2014 08:27
Heidi
Jó, Heidi... Co dodat?
Nic!
:yes: