Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Michael Schumacher u soudu: Stále upoután na lůžko

Michal Fokt
Diskuze (9)
Schumacherova rodina zvítězila u soudu, ale dobré zprávy to nepřináší. Je oficiálně potvrzeno, že se Schumiho zdravotní stav nelepší.

Už to jsou skoro tři roky, co se legendě formule 1 drastickým způsobem změnil život. Při zranění hlavy, které utrpěl na Vánoce 2013 při lyžování, došlo k poškození mozku a od té doby je upoután na lůžko a podstupuje všemožné rehabilitace. Vše navíc doprovází mlčení celé Schmacherovy rodiny. Jakkoli bylo od počátku zřejmé, že nebudou mít valného efektu, naděje přece jen umírá poslední a koncem minulého roku se zdálo, že snad opravdu došlo k zázraku.

Tehdy totiž německý magazín Bunte s odvoláním na nejmenovaného "Michaelova přítele" informoval, že se Schumiho rehabilitace daří a že dokáže udělat za asistence terapeutů několik kroků a zvednout ruku. Na tuto informaci však záhy zareagovala Schumacherova rodina, respektive její právník, označil ji na nepravdivou a Bunte zažaloval. Podle oficiálního stanoviska bylo toto prohlášení "nezodpovědné a dalo falešnou naději spoustě lidí."

Právní zástupce Felix Damm dále oznámil, že se na stavu Schumachera nic nemění, stále nemůže chodit. Všeobecně se předpokládalo, že článek v Bunte měl za cíl vyprovokovat Schumacherovu rodinu, aby prozradila více o jeho zdravotním stavu, ta však i nadále trvá na tom, že s ohledem na vážnost zranění je třeba ctít právo na soukromí a tak ani teď nedošlo k poodhalení aktuálního Michaelova stavu. Konečný rozsudek ohledně Bunte padne v říjnu a očekává se, že magazín bude muset vyplatit odškodné ve výši 40-100 tisíc euro.

Michal Fokt
Diskuze (9)
21. 9. 2016 08:09
Re: pristup k verejnosti
Nepochopil, zaplanpanbu.
21. 9. 2016 08:08
Re: pristup k verejnosti
Jeste toho trochu, cist tydlety sracky. Jenom trepu:)
Avatar - maxi!
20. 9. 2016 19:03
Re: pristup k verejnosti
joab - pochopil si to, co som pisal?
co tu melies za nezmysli o kapesnom a daniach?
>:D

A co je veřejnosti do toho, jak se daří bejvalýmu skvělýmu jezdci F1, kterej se zranil na lyžích?
.......
to uz nic, jasne....
Avatar - Zappa
20. 9. 2016 18:53
Re: pristup k verejnosti
čitaš tieto diskusie alebo tu len tak trepeš aby si mohol do niekoho bez dovodu zaútočit o kapesnom?!
nebuď trapoško!!!
pozri dole, čo som napisal - ze by mi bolo milšie mať nejaku normalnu informaciu ako taketo informacie ako sa rodina súdi...

20. 9. 2016 18:28
Re: pristup k verejnosti
No a tys ho nejak osobne znal, neco jsi pro nej udelal, jezdili jste spolu na dovcu, nebo? Protoze pokud ne a jeho nejblizsi si neprejou neco sdelovat, tak to tak je. Nebo mas snad dojem, ze by o tom mela rozhodovat spis verejnost, nez jeho blizci? Tyvoe:)