Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Need for Speed se vrací: Nová verze přijde koncem roku

Michal Fokt
Diskuze (3)
Electronic Arts and Ghost Games připravují nové vydání kultovního herního simulátoru Need for Speed. Konzoloví i "písíčkoví" pařani se dočkají zhruba za půl roku.

Electonic Arts oznámil, že koncem letošního roku uvede na trh nové vydání hry Need for Speed Rivals s podtitulem Complete Edition, která bude k dispozici jak pro stolní počítače, tak pro konzole Xbox One a Playstation 4. Zatím nejsou k dispozici žádné podrobnosti, nicméně producent Marcus Nilsson z Ghost Games naznačil, že vývojáři pečlivě naslouchali přáním hráčů a současně bedlivě sledovali trendy nejen v oblasti her, ale také ve světě automobilů.

Výsledkem tak má být hra, po níž "všichni toužili" - s rozsáhlými možnostmi individualizace aut, v souladu se současnou "městskou automobilovou kulturou" a s otevřeným nočním světem, jenž hráčům umožní plně se vžít do příběhu. Electronic Arts také přidává krátký trailer, který nás má na hru navnadit. Není to žádný zázrak, dá se však očekávat, že budou záhy následovat další, poněkud epičtější...

Michal Fokt
Diskuze (3)
23. 5. 2015 21:45
Re: oprava
Tak teda tak. Som hladal najnovsi nazov pre NFS 2015 a v googli bolo par odkazov na No Limits, tak som myslel, ze to je ono :-) Ale to je teda pre mobily.
23. 5. 2015 19:05
Re: oprava
Ani to ne. Co vím, tak no limits mají vyjít na mobily a verze pro počítače má zatím prostě need for speed.
23. 5. 2015 18:47
oprava
Len mala oprava: Need for Speed Rivals Complete Edition sa uz predava od konca minuleho roka. Nove NFS ma zatial nazov Need for Speed: No Limits.