Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Nissan Juke-R dorazí do Prahy

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (7)
Crossover Juke-R s 3,8litrovým motorem přeplňovaným dvojicí turbodmychadel se na konci května ukáže v Praze.

Extravagantní koncept Nissan Juke-R poháněný motorem z modelu GT-R byl veřejnosti představen letos v lednu v Dubaji, když závodil s trojicí supersportů. Pozitivní reakce na tento stroj stojí i za výrobou několika exemplářů pro soukromé zájemce, od nichž má Nissan v současnosti tři závazné objednávky.

V rámci turné po střední a východní Evropě ostrý koncept navštíví Prahu i Bratislavu a představí se i Maďarsku a Polsku. Pražská akce nazvaná Juke-R Street Driving Show 2012 se bude konat 30. května v okolí O2 Arény a má kombinovat aktivity pro odbornou i laickou veřejnost.

Nissan Juke-R se v Praze předvede v plné akci na speciálním polygonu. Ten bude pro tuto příležitost vybudován na ploše vedle O2 Arény. Celá akce má být spojena s atraktivní podívanou a přitažlivou posluchačskou soutěží s rádiem Evropa 2.

Posluchači rádia Evropa 2 mají šanci stát se jedním z deseti šťastných, kteří se budou moci projet v Nissanu Juke-R. Jeden z účastníku show pak bude mít šanci získat výhru v podobě sériového vozu Juke.

V průběhu odpoledního programu se představí nejen rychlá auta, ale také známé osobnosti a zábavný program pro dospělé i malé diváky.

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (7)
23. 5. 2012 17:40
Re: Výroba
no dobre tak najit rozumne havarovane GT-R kde motor zustane pouzitelnej

me treba GT-R ale nijak neoslovuje, naopak Juke se melibi
23. 5. 2012 13:18
Re: Výroba
Tak nějak ;-) GT-R je GT-R a ne tahle "šílenost" :no:
22. 5. 2012 22:41
Re: Výroba
hlavně si nedokážu představit někoho, kdo by dobrovolně zničil GT-R aby měl Juke R >:D sice se mi ten nápad líbí, ale gt-r je gt-r...
22. 5. 2012 19:09
Re: Výroba
Ja ti nevim teda, ale podle me to zas tak jednoduche nebude, hlavne prenos sily z motoru pri zajisteni stability auta, podle me to jen tak nekdo za rozumne penize neudela ani omylem
22. 5. 2012 17:40
Re: Výroba
kup Juke a GTR, pak sezen sikovneho mechanika a verim ze to da dohromady levnejc nez Nissan, respektive nez za kolik to Nissan bude prodavat :-)