Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Nová Škoda Octavia III Combi natočena na dálnici

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (48)
V pořadí třetí generace Octavie byla odhalena před koncem loňského roku. Nyní se mladoboleslavská automobilka připravuje na odhalení verze kombi. Tu se ještě s lehkým maskováním a pravostranným řízením podařilo natočit při testování na dálnici.

Nová Škoda Octavia třetí generace s pětidveřovou karoserií se světu odhalila už v prosinci (video), do prodeje vyráží v únoru 2013 a další varianty na sebe nenechají dlouho čekat.

Už v začátkem března se na autosalonu v Ženevě ve světové premiéře představí třetí generace Octavie Combi. Mladoboleslavská automobilka následně v průběhu roku představí i odvozenou Octavii Scout se zvýšenou světlou výškou a terénním designem, i výkonné provedení Octavia RS.

Nová generace kombi dostane stejnou paletu osmi motorů – čtyř benzinových a čtyř dieselových – jako liftback.

Za tip na video s novou Octavií Combi děkujeme čtenáři vystupujícímu pod jménem Baron de Lord Maximus.

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (48)
4. 2. 2013 09:06
Děkuji
Děkuji za nejsledovanější video! :yes:
Octávku jsem natočil při cestě do Pardubic, testovalo se na té dálnici cca 8-10 jiných prototypů v ten den. Na idnes mě odmítli, že je to už nuda, ale asi to tedy někoho i zajímá...
Těm co tady píšou, že do sem dává škodovka, fakt nemusí, každej máme mobil po ruce a trochu té zvědavosti.
;-)
20. 1. 2013 03:16
Re: ja vam chlapci nerozumiem teda aspon niektorym
Moje slovenstina je veskrze pasivni, ale myslim, ze to nebude tolik odlisne od cestiny, kde byt zaujaty kym cim je indiferentni, zatimco byt zaujaty proti komu cemu vyjadruje negativni vztah. Pak jsou tu k dispozici jeste slova jako zduraznovat nebo vyzdvihovat. Od lingvisty mam skutecne daleko, jen mi vadi zapleveleni soudobe (zejmena) cestiny vyrazy, pro ktere mame zcela rovnocenna a vystizna ceska slova a duvody jejich nepouzivani je recnikova ci pisatelova snaha se prizpusobit domnelym modnim trendum. Neco jako kdyz se na prelomu 18. a 19. stoleti michala do cestiny nemcina, aby clovek ukazal, ze je vyssi trida, pusobi to, alespon na mne, dost legracne. Ale mozna je to jen proto, ze uz dlouho ziju mimo CR a tak si ruznych veci vic vazim. Preber si to jak chces, ale osobni utok za tim nehledej.
19. 1. 2013 21:33
Re: ja vam chlapci nerozumiem teda aspon niektorym
Prosim, pokud pouzivas cizi jazyk, delej to alespon bez chyb. Pokud nemuzes najit ekvivalent pro "bias" ve slovenstine, je mi te lito.
Avatar - Aladeen
19. 1. 2013 21:04
Pravda o Octavii
Kto už neznesie pozerať sa na tých blbých moderátorov , ktorí nehovoria o ničom inom len o veľkosti kufra , škrabky , gumovom koberci za príplatok a o ďalších Simply Stupiditách tak nech si pozrie tento test ! ;-) [odkaz]

Konečne niekto , kto vie povedať aj pravdu ! :yes:
19. 1. 2013 20:17
A tady máte Facelift SUPERBA
[odkaz]