Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Noví moderátoři Top Gearu? Motorkář, herec a modelka

David Bureš
Diskuze (116)
Pořad Top Gear britské televize BBC bude v roce 2016 obnoven v novém formátu a s novými moderátory.

Po odchodu Jeremyho Clarksona z motoristické show Top Gear se v Británii čile diskutuje, kdo Clarksona a jeho kolegy Richarda Hammonda a Jamese Maye nahradí. Podle tabloidového listu Sunday Express je už jasno, novými moderátory Top Gearu se mají stát Philip Glenister, Guy Martin a Joddie Kidd.

Deník tvrdí, že vedení BBC dospělo do pokročilého jednání s novou potenciální moderátorskou trojicí Top Gearu. Glenister, Martin a Kidd pak mají být jasnou volbou na obsazení pozic Clarksona, Hammonda a Maye. Novou trojici údajně zmínil dosavadní výkonný producent Top Gearu Andy Wilman v rozhovoru se zpěvákem Jayem Kayem.

V českém prostředí jmenovaná trojice není příliš známá, v Británii však ano. Jména tohoto tria navíc byla v minulých týdnech několikrát skloňována v souvislosti s Top Gearem.

Philip Glenister je herec, který se nejvýrazněji proslavil v detektivním sci-fi seriálu Life on Mars. Guy Martin je třiatřicetiletý motocyklový závodník, známý hlavně účastí na těžkém závodu Isle of Man TT. Martin má s televizí také bohaté zkušenosti, např. v sérii Speed britského kanálu Channel 4 se snažil překonat vybrané rychlostní rekordy.

Joddie Kidd je pak modelkou, v Top Gearu se však nemá objevit jen kvůli svému půvabnému vzhledu. Kidd je totiž fanynkou automobilů, letos se dokonce po boku automobilového novináře Quentina Willsona objevuje v automobilovém pořadu The Classic Car Show.

Jeremy Clarkson byl vyhozen z Top Gearu poté, co napadl producenta Oisina Tymona, údajně za to, že mu nedokázal zařídit teplou večeři. Sám Clarkson později vysvětlil, že se incident odehrál v den, kdy byl vystresovaný kvůli nálezu na jazyku, který se jevil jako rakovina. Zbývající moderátoři Hammond a May následně oznámili, že bez Clarksona nebudou v Top Gearu pokračovat. BBC opustil i výkonný producent pořadu Andy Wilman.

David Bureš
Diskuze (116)
Avatar - praděda7
7. 5. 2015 22:29
Re: Sestava
Vše se vším souvisí... :-!
Avatar - _Karel_
7. 5. 2015 21:16
Re: Sestava
To nějak souvisí s pohlavím?
Avatar - praděda7
6. 5. 2015 20:20
Re: Sestava
Všechna sranda skončí, až se kvůli ženské staneš bezdomovcem... :-!
Avatar - praděda7
6. 5. 2015 20:16
Re: Sestava
Klídek, dávám ti čas... :-!
6. 5. 2015 20:06
Re: tihle zoufalci a ubožáci mají moderovat pořad o autech?
Asi to nechápeš ,ale dost lidí si z tebe už dělá pychu!