Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Nový Ford Focus konečně spatřen bez maskování. Vypadá atraktivně!

Stanislav Kolman
Diskuze (154)
Trochu překvapivě nepřiveze Modrý ovál novou generaci Focusu do Ženevy, ukáže ji až o měsíc později. Díky uniklým snímkům ale víme, jak vlastně novinka vypadá.

Blížící se ženevský autosalon by byl pro premiéru čtvrté generace Fordu Focus ideální příležitostí. Modrý ovál se ale rozhodl jinak, rivala Volkswagenu Golf představí až v dubnu na vlastní akci. Podobu auta však před špionážním fotografem ohlídat nedokázal, máme tak první snímek vozu bez jakéhokoliv maskování.

Novinka byla spatřena během natáčení v portugalském Cascais. K dispozici je jen jediný obrázek odhaleného vozu, štábu se špionážní šmírování zřejmě příliš nelíbilo. Mohlo by jít o provedení ST, spíše ale ST Line, čemuž napovídá i štítek na předním blatníku, který známe z Fiesty ST Line.

Auto je každopádně posazeno na líbivých kolech (pravděpodobně osmnáctkách), nechybí mu ani panoramatická střecha či zadní spoiler. Autorovi snímku se podařilo zachytit ještě jeden kousek, ten však zůstal pod plachtou. Kola z lehkých slitin a chromové detaily napovídají, že by mohlo jít o nejvyšší výbavový stupeň Vignale.

Ford Focus dorazí na evropské automobilové trhy letos. Nejprve jako hatchback, v druhé polovině roku 2018 pak coby praktičtější kombi.

Stanislav Kolman
Diskuze (154)
Avatar - white label
18. 2. 2018 00:42
Re: Pekné
Zřejmě tady bude víc těch, kterým, podle potřeby, vypadává paměť..., co si ale pamatuji dobře je, že jsem si vždycky říkal, že podobně zaujatě (jako ty) bojovat za vlastní garáž je vyloženě kontraproduktivní, a to samozřejmě platí i dnes po tvé změně značky/modelu.
Avatar - miromen
18. 2. 2018 00:29
Re: Pekné
Jen potvrzuješ to, že ať už vědomě nebo nevědomě maš fixaci nebo paměť jen na to co by mě jakože mělo z něčeho usvědčit. Historie přispěvku by se občas hodila a možna bych měl některe věci častěji omilat, aby pak nedochazelo k podobnym "obviněnim".
Avatar - white label
18. 2. 2018 00:20
Re: Pekné
Vážně, každé auto má chybu, to je od tebe překvapující, já už jsem si pomalu myslel, že chyby má jen konkurence trojkového Focusu.
VW byl nadřazený podle tebe (nikoli podle mě), teda dokud jsi měl G6, teď je to pro změnu "překvapivě" trojkový Focus, proto jsem se ptal, co to bude příště?
Avatar - miromen
18. 2. 2018 00:09
Re: Pekné
Zatim co ja pojmenuju věci tak jak jsou tak ty maš jasne přesvědčeni co je nadřazene a to je jen to jedno jedine a nenapadně to vnucuješ kudy zde chodiš. Ale znam i osobně lidi u kterych je koncern VW jediny vesmir. A jestli ti to nikdo neřekl tak každe auto ma chybu nebo každy si ji dokaže najit.
Avatar - white label
17. 2. 2018 23:56
Re: Pekné
Za to ty víš "svoje", jako obvykle... >:D
Až budeš zase měnit auto, dej vědět předem, které auto (pro změnu) nebude mít chybu. >:-[]