Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Racing 21 na Barum Rally 2016: Těžce vybojované body

Vitek
Diskuze (1)
Absolutně sedmí, v MČR šestí. Posádka Štajf-Rajnoha se v neděli prokousala startovním polem letošní „barumky“ nahoru i navzdory problémům s technikou a přetěžké konkurenci. Každopádně v cíli panovala velká spokojenost.

„Jsme v cíli, jsme unavení stejně jako auto, ale jsme moc spokojení, bereme důležité body do českého mistráku a jsem za celý tým Klokočka ŠKODA Czech National Team strašně rád, že jsme letos barumku dojeli na slušném šestém místě v MČR 2016,“ komentoval Vojtěch Štajf účinkování Fabie R5 na Barum Czech Rally Zlín 2016. Druhý den se totiž ukázal jako klíčový v boji o důležité body.

„Chtěli jsme zatlačit na Martina Vlčka, jenže v cestě nám trochu stála technika, konkrétně problémy se stabilitou auta při brzdění. Kvůli tomu jsme také měli výlet ven z trati na Pindule. Naštěstí jsme se opřeli do balíků slámy a zvládli to, nicméně na Fabii je to vidět. Celkově dostala technika zabrat, to ale k tak náročné soutěži, která se jela za třicetistupňových veder patří, a my jsme zde dokázali, že i v takto náročných podmínkách zvládneme dojíždět spolehlivě v první desítce absolutního pořadí. Takže ano, za nás spokojenost,“ zhodnotil ještě zpocený Štajf tvrdý boj na Baru Czech Rally Zlín 2016.

Exkluzivně přinášíme video z druhé etapy!

Video se připravuje ...

Autor: Libor Hlisnikovský

Vitek
Diskuze (1)
29. 8. 2016 11:36
Bomba..
investigativní novinařina, díkes. Ani nevim proč, ale úplně jsem dostal chuď koupit si Fábii od Klokočky a na ni Barumky. Jo počkat.. vy filutové!:)