Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Rihanna u Škody Rapid Rabbit: Zmlkni a jeď!

Miro Mihalik
Diskuze (81)
Koukáme na nový videoklip americké zpěvačky, která si říká Rihanna a málem nám zaskočilo. Ta dlouhonohá holka se kroutí kolem jednoho z nejznámějších vozů naši tuningové scény.

Do hangáru vjíždí Ferrari F430 s brněnskou SPZkou, vysoké botičky proplují kolem kamery a na scéně promenáduje jedna holka za druhou. Tak moment, s brněnskou značkou? To je nějaký omyl, ne? Ani náhodou. Produkce nového videoklipu Rihanny si odskočila do Čech, aby natočila nový singl Shut up & drive. V hlavní roli – Škoda Rapid AK-47 Rabbit a Ford Mustang Fastback.

Jak byste brzo zjistili, tuningová komunita si tuhle informaci předala po internetu velice rychle. Adama Králíka totiž znají moc dobře a jeho originál letos kosí na srazech všechny ceny. Jde o tak rozsáhlou přestavbu, že bychom ke kompletnímu představení potřebovali pár stránek, takže alespoň stručně. Vůz má před zadní nápravou šestiválec VR6 z Volkswagenu Vento s výkonem 147 kW (200 k) a maximálním točivým momentem 235 Nm. Výfukový systém je vlastní výroby, podvozek nese značku KW a tlumiče pochází od firmy Koni. Rabbit, který má i další jméno AK-47, jezdí na 18palcových kolech s pneumatikami Nankang 215/35 R18 vpředu a 225/35 R18 vzadu. Přední náprava je mix závěsů Škody Felicia a VW Golf 3. generace, vzadu je zase integrovaná celá přední náprava z VW Vento. Zpomalení hlídají kotoučové brzdy, vpředu s průměrem 330 mm, zadní mají průměr 300 mm, a všechny čtyři pak v kombinaci s čtyřpístkovými třmeny.

Miro Mihalik
Diskuze (81)
6. 5. 2010 08:11
Re: Kdo nakonec vyhral
určo vyhrál Mustang. Faktem je, že by tam určitě měl bejt konec závodu než ty blbý rádobyerotický prostocviky s hadrem
Avatar - Pekelná Micinka
7. 8. 2007 23:54
Re: Unter Meine Schirm
Já uznávám "antický" ideál krásy tzn. pěkný ženský tvary, dodržení poměru mezi obvody boků, pasu a hrudníku, vpodstatě bych to popsal jako modelka, co se 14 dní mohla normálně stravovat Přijde mi hloupé se o tak živočišné věci bavit tak akademicky, ale nějací vědci zjistli, že
z hlediska toho, jak se nám ženský líběj, není ani tak důležitá velikost jednotlivých partií, ale jejich vzájemný poměr, aby byly zachovány ženské křivky.
Avatar - Pekelná Micinka
7. 8. 2007 23:35
Re: Unter Meine Schirm
>:D >:D Bohužel. Já si myslím, že je to taková "blbá" móda, kterou živí "MTV kultura". Osobně nevím, co na tom kterýho chlapa přitahuje, když má holka v 18ti prbel jak 50ti letá obézní ženská a to včetně té "krásné" celulitidy. No nechutný.
Avatar - Pekelná Micinka
7. 8. 2007 23:32
Re: Věčná to otázka..
Hezky si to napsal. Jen bych ještě dodal, že v tomhle případě by ty prsa asi nebyli moc argument. ;-) >:-[] ;-\ Prostě je to tak. Osobně když už má takovej zadek, tak by měla mít i stejně, nebo obdobně nahoře. Takhle je taková "těžká na spodek". ;-)
Avatar - Pekelná Micinka
7. 8. 2007 23:30
Re: Unter Meine Schirm
Neříkám, že lze soudit virtuálně, nicméně, podívej se na fotky, většina žen této rasy (doufám, že si natolik osvícený, že tě tohle slovo nepobuřuje) má, poměrně objemné pozadí a stehna (proti gustu žádnej dišputát), jen jsem tím chtěl naznačit, že kvůli postavě bych zrova Rhiannu "nežral". Nejsem lesba, z čehož si asi domyslíš, že na ní koukám jako chlap na ženskou a jako chlap vím, jaký ženský se mi líbí. Pokud ti je zrovna 15, nebo třeba i míň, tak nebuď vztahovačnej, já jsem v tom věku taky neposlouchal popík (i když v tu dobu byl popík to, co je dneska považovaný za tvrdou muziku), a samozřejmě že jsou i tací, kteří tohle zcela seriozně poslouchaj i ve 40.