Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Seat touží po roadsteru, konkurovat by měl Mazdě MX-5

Ondřej Chamilla
Diskuze (151)
Mistři designu koncernu Volkswagen se shodují, že roadster velikosti Mazdy MX-5 by značce Seat slušel. Podle lidí z automobilky se o podobném voze uvažuje.

Šéfdesignér Bentley a člověk, který v minulosti navrhnul několik Seatů, Luc Donckerwolke, řekl v rozhovoru pro časopis Top Gear, že „všichni věříme, že dvoumístný roadster po vzoru Ibizy Cupster by přinesl značce Seat tu správnou image, kterou potřebuje. Mohlo by to být auto, které značce sedne.“ Dále ještě belgický designér dodal, že výrobce by samozřejmě musel pro takový automobil vymyslet vhodný byznys plán, ale o podobném automobilu uvažuje snad každý člověk ze Seatu.

Šéf designu koncernu Volkswagen, Walter de Silva, rovněž vyjádřil podporu podobně koncipovanému vozidlu. Otázka Seatu Spyder je podle něj v německém koncernu stále otevřena. Výhodou auta by bylo i to, že v podstatě nemá proti komu bojovat. Jedinou přímo konkurencí by mohla být Mazda MX-5. Uvidíme tedy, jak to se Seatem roadster dopadne, zdá se ale, že takový automobil by mohl potencionálně vzniknout, podpora z automobilky by se rozhodně našla.

Ondřej Chamilla
Diskuze (151)
Avatar - Mojito (s Feferonkou)(RSKa)
Re: Konkurovat MX-5?
Rozhodně nejsem první a ani poslední člověk na planetě a abych byl upřímný, nechce se mi ztrácet čas s někým, kdo v těch autech ani nejel a nemá žádné argumenty a ani jeden koment není konkrétní. Nech si svoji pravdu, další debata stejně nemá smysl.
29. 7. 2014 13:05
Re: Konkurovat MX-5?
Cemu presne nerozumis na slovech "ve vsem"? Napsat, ze MX5 je krome motoru lepsi, muze jen totalni autoanalfabet. To, ze se ti MX5 vic zamlouva, me jen utvrzuje v tom, ze neumis ani poradne ridit tj. poznat, ktere auto je vlastne lepsi. A asi jsi i prvni clovek na planete, co rekl takovy blabol v porovnani techto 2 aut. A hlavne si tu lez do kapsy jeste potvrdit, pry kdo zna, ten vi >:D
Avatar - MichalSVK
29. 7. 2014 12:14
Re: Mazda
A tak to má byť... Každý toho svojho :yes:
Avatar - Mojito (s Feferonkou)(RSKa)
Re: Nejprodavanejsi roadster
Líp bych to nenapsal :yes:
Avatar - Mojito (s Feferonkou)(RSKa)
Re: Nejprodavanejsi roadster
tuzeer - ..z tebe bude mát nemálo lidí srandu, když to čte :yes: