Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Singapurský obchodník s Ferrari a Bentley vysoudil odporně páchnoucí peníze

redakce AUTO.CZ

Obchodník s luxusními automobily vysoudil peníze od klienta, s nímž se přel o neuhrazený poplatek za vystavení vozu k prodeji.

Jako poslední se ale zatím může smát klient, který mu donesl 19.000 singapurských dolarů (téměř 340.000 Kč) v drobných mincích, které navíc odporně páchnou rybinou.

Tang Siu Tong, čtyřiačtyřicetiletý majitel obchodu Exotic Motor, který prodává například vozy značky Ferrari a Bentley, uvedl, že zákazník po rozhodnutí soudu do obchodu přinesl téměř 100 kilogramů mincí a vysypal je v předváděcí hale mezi vozy. A aby byla jeho pomsta ještě lepší, všechny mince předtím namočil do odpadní vody z rybího trhu.

"Musel jsem najmout firmu, aby všechny mince posbírala a uklidila tu," postěžoval si Tong. "Ale pořád nám to tu páchne rybinou," dodal. "Mince jsme dali do deseti pytlů a moji právníci hledají způsob, jak je dotyčnému vrátit. Tohle nehodlám přijmout," dodal s tím, že mince měly hodnotu pěti, deseti, dvaceti a padesáti centů, a byly mezi nimi zamíchané i malajsijské a thajské drobné.

redakce AUTO.CZ