Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Slovensko je ve hře o získání investice automobilky. Zatím nejmenované...

redakce AUTO.CZ
Diskuze (21)
Slovensko se dostalo do finále rozhodování nejmenované automobilky o umístění její plánované investice.

Podle listu Hospodárske noviny to řekl slovenský ministr financí Peter Kažimír. Země pod Tatrami je v přepočtu na obyvatele již v současnosti největším výrobcem aut na světe.

"Bojujeme o další automobilku, kterou každý zná a v jejíchž vozidlech mnozí jezdíte. Překvapilo mě, že jsme ve finále. V nejbližších měsících se dozvíme výsledek," uvedl Kažimír, aniž investora jmenoval. Dodal, že investice by na Slovensku byla umístěna na východě země, kde je vyšší nezaměstnanost než v rozvinutějších regionech na západě Slovenska.

Slovenská média dříve spekulovala o možné investici německé automobilky BMW či na Slovensku méně známého čínského výrobce elektromobilů Zhi Dou, který patří do stejné skupiny jako výrobce osobních aut Volvo.

Slovenská vláda v dubnu odstartovala přípravy na vznik strategického parku nedaleko Košic, možné investory v lokalitě představitelé vlády neupřesnili.

Automobilový průmysl je jedním z hlavních tahounů ekonomiky Slovenska, kde vyrábí auta německý Volkswagen, korejská Kia Motors a francouzská skupiny PSA. Novou továrnu staví v zemi britská automobilka Jaguar Land Rover.

redakce AUTO.CZ
Diskuze (21)
Avatar - maviswanczyk
1. 6. 2018 01:51
Gratulace!!!
DAR!
Dobrý den, obecná veřejná dobrá zpráva přišla k vám.
Jmenuji se Mavis Wanczyk, vítěz jackpotu o výkonu $ 758.7
milionu v srpnu 2017. Já a moje rodina se rozhodli dát 5 dolarů
milion ($ 1,000,000.00) každý šťastným osobám na celém světě jako vlastní způsob, jak pomáhat změnit svět pro dobro. Kontakt níže
Email: maviswanczyk1964@gmail.com pro info / nárok.

Pokračovat ve čtení:
[odkaz]

Vše nejlepší,
Kontaktní email: maviswanczyk1964@gmail.com
25. 5. 2018 21:53
Re: Díky maďarské dálnici ?
H/K_svwet, v podstate si to napísal správne. Robia v zahraničí, ale jednou nohou sú stále doma. Prečo? Lebo z tých gastarbeiter miezd v zahraničí by tam tiež moc nevyskakovali. ;-)
25. 5. 2018 21:37
Re: Díky maďarské dálnici ?
H/K_svwet, keď už, tak druhý najstarší maratón na svete. A jediná poriadna ZOO je v Prahe a v Dvůr Králové. A to tzv. medzinárodné letisko je taká bieda, že východniari lietajú do sveta z Budapešti a Viedne.
P.S. A za vysoké mzdy si nikto mentalitu nekúpi a nevybuduje druhé Švajčiarsko. ;-)
25. 5. 2018 18:30
Re: Díky maďarské dálnici ?
Na čom šlapeš?
25. 5. 2018 18:29
Re: Díky maďarské dálnici ?
Vrchom cez Tatry je to až 43km naviac. Obchádzka jak sviňa ;)