STOP zbytkovému alkoholu za volantem: Pořiďte si digitální alkohol tester!

Prezentace klienta
Určitě jste o tom již četli, nebo jste to zažili buď přímo, nebo někdo z Vašich blízkých. Po probuzení z celovečerního alkoholového dýchánku potřebujete usednout za volant a odjet domů.

Cítit se relativně čilý a fit ještě neznamená, že se v krvi nevyskytuje alkohol. Abyste předešli možným rizikům a nepříjemnostem, které s sebou zbytkový alkohol přináší - pořiďte si alkohol tester. Jen díky němu změříte hladinu alkoholu v krvi a dostanete jednoznačnou informaci, zda-li můžete řídit či nikoliv...

Právě zbytkový alkohol je zrádný a pokud ho policisté u vás zjistí, bude vás to stát nejen mastnou pokutu, ale přijdete také o body a o řidičský průkaz. Pořiďte si raději vlastní alkohol tester. Přijde vás na pakatel ve srovnání s tím, kolik by stálo „dopadení na místě činu“. Příklad? V e-shopu Netmedik.cz si značkové alkohol testery můžete objednat dokonce za polovinu původní ceny!

Náš tip: Alkohol testery AIMY s 50% slevou

AIMY digitální alkohol testery jsou přesné, lehké, elegantně vypadající a určené pro pohodlné měření alkoholu. Slouží pro lidi, kteří chtějí být bezpeční pro sebe, okolí a také pro svou peněženku. Levnější je soukromě provedená dechová zkouška před jízdou, než ta od policistů při silniční kontrole při měření alkoholu.

Prezentace klienta
Autorizovaný prodej Servis osobních aut Autobazary Pneuservisy Náhradní díly