Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Tesla Roadster druhé generace s velkou slevou nebo zcela zdarma, ale má to háček

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (3)
Kalifornská Tesla Motors již potvrdila, že do své nabídky vrátí dvoumístný sportovní model s označením Roadster. Ten má dorazit do dvou let a údajně má být možné jej získat zcela zdarma.

Tesla Roadster byl prvním sériovým vozem své značky. V letech 2007 až 2012 jich bylo vyrobeno pouhých 2400 exemplářů s výkony od 185 do 215 kW v závislosti na provedení.

V současnosti se Tesla Motors soustředí na Model 3, ale údajně již pracuje i na vývoji nového sportovního modelu, jímž oživí označení Roadster. Tento model má dorazit v roce 2019 a má představovat nejrychleji akcelerující model své značky, který zvládne zrychlení z 0 na 60 mil v hodině (96,6 km/h) za méně než 2,5 s.

Příznivci elektromobilů se tedy mají na co těšit. Pozornost k sobě Tesla Roadster vedle svých jízdních výkonů již nyní přitahuje i díky způsobu, jakým jej bude možné od automobilky získat.

Tesla Motors totiž podle dostupných informací spustí program slev pro své zákazníky, kteří již vlastní některý z jejích modelů a podaří se jim přesvědčit minimálně pět dalších potenciálních klientů k pořízení některého z elektromobilů řad Model S nebo Model X.

Tento postup má několik úrovní zvýhodnění při pořízení nového modelu Roadster a podle plánů Tesla Motors má přispět ke zvýšení prodejů i popularity jejích elektromobilů. Vrcholem celého programu pak má být údajně možnost získat nový sportovní elektromobil zcela zdarma v případě, že se podaří získat zákazníky pro 50 vozů značky Tesla Motors.

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (3)
13. 7. 2017 13:30
Re: NEVĚŘTE FOSILÁKŮM, JEN ZÁVIDÍ TESLA
jj
PRÝ "jich bylo vyrobeno" tak zaprvý TESLA vyrobila 2400 exemplářů Roadster [odkaz] a VW který neumí vyrábět sportovní elektromobily nevyrobil ani jeden ;-)
>:D
>:D >:D
>:D >:D >:D
>:D >:D >:D >:D
>:D >:D >:D >:D >:D
>:D >:D >:D >:D >:D >:D
>:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D :yes:
Avatar - speedfred
13. 7. 2017 12:16
Re: Zlavicka
však kháárlovy ide o to aby mal konečne svoje prvé auto,a ešte k tomu grátis.
13. 7. 2017 11:10
Zlavicka
Tak ten komu sa podari nalakat 50 novych zakaznikov si nezasluzi len auto zdarma ale aj zlatu medailu za demagogiu a priamy vstup do politiky. To sa nepodari ani tomu magorovi co tu spamuje vsetky diskusie svojimi elektro-zvastami >:D