Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Top Gear testuje šílený traktor. Má osmiválec s výkonem 500 koní!

Stanislav Kolman
Diskuze (2)
Mnoho diváků přesedlalo z Top Gearu na show The Grand Tour, avšak tvůrci původního pořadu se snaží získat diváky zpět na svou stranu. Třeba jízdou v tomto šíleném traktoru.

Motoristé se ve Velké Británii, stejně jako všude jinde ve světě, pravidelně trápí jízdou za pomalými traktory. Vskutku originální řešení tohoto problému nyní nabízí tvůrci automobilové show Top Gear. Představují totiž traktor s neskutečnými schopnostmi.

Tomuto kousku totiž pod kapotou pracuje osmiválec s výkonem 500 koňských sil, což je na zemědělský nástroj více než slušné. Tvůrci pořadu nás napínají, na rozdíl od kolegů ze série The Grand Tour nás na show nelákají videm, ale jen první sérií fotografií.

Jak je ze snímků patrné, zkušenost s tímto traktorem si bude dobře pamatovat i moderátorka Ellie Harrisonová, tvář nejvíce známá z pořadu Countryfile. Není náhoda, že na natáčení nechyběla. Její dílo totiž stejně jako Top Gear vzniká pod taktovkou BBC One a tvůrci prozradili, že se unikátního stroje dočkáme dokonce v obou pořadech.

Natáčení pětadvacáté řady Top Gearu započalo v červnu a hlavní tváře Matt LeBlanc a Chris Harris už museli řešit první trable. V Norsku totiž byli přistiženi, jak sviští tunelem rychlostí vyšší než v daném místě předpisy umožňují. Uvidíme, jaké pro to budou mít vysvětlení.

Stanislav Kolman
Diskuze (2)
3. 12. 2018 20:42
traktor
No teda, to musí být pořádný zážitek, projet se v něčem takovém. V takovém "monstru" bych se také rád někdy projel. Kam se hrabe Zetor, se kterým občas jezdím v práci. Je ale pravda, že teď už jsem s ním celkem dlouho nejel, protože je potřeba sehnat na něj nějaké nové traktorové díly. Už jsou ale prý objednané z [odkaz]
30. 11. 2017 21:38
Načo chodiť daleko
Český Autosalon testoval ešte šílenejší traktor s výkonom 500 kW a na pásoch. [odkaz]