Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

V pátek to vypukne!

Martin Machala
Diskuze (86)
Na konci tohoto pracovního týdne se můžete těšit na jakousi obnovenou premiéru v rámci Auta.cz – připravujeme pro vás první z pravidelné řady srovnávacích testů!

Video se připravuje ...

Jak jsme slibovali, čeká vás několik změn, nových formátů. Na bazarové články od Tomáše Dusila jste si už zvykli, za váš rostoucí zájem děkujeme! Nový článek se v rubrice objeví každý čtvrtek (tento týden se bude Tomáš věnovat Renaultu Clio), připravujeme také speciální bazarová témata.

A v poslední pracovní den budeme pravidelně uvádět srovnávací test. Odstartujeme už tento pátek, kdy se proti sobě postaví zbrusu nový Opel Astra a modernizovaná Kia cee´d, v obou případech najdeme pod kapotou přeplňované zážehové tříválce. Který z modelů nasbíral více bodů? Jaká byla spotřeba litrových agregátů? Dozvíte se už tento pátek.

Jak vidíte v přiloženém videu, nemine vás ani srovnání Volva XC90 a Audi Q7. Už teď můžeme prozradit, že bude velmi zajímavé! Samozřejmě uvítáme i vaše tipy na další srovnání. Jaké modely byste chtěli postavit vedle sebe? Na vaše názory se těšíme!

Martin Machala
Diskuze (86)
Avatar - Emel
25. 11. 2015 09:35
Re: Tip na srovnání
Proč základní diesely? 1.5dCi i 1.6TDI považuju za špatné a spíš okrajové volby pro spořivé bez ambicí na jakoukoli dynamiku. I když mě osobně nafta nezajímá, tak zásadní srovnání je 2.0TDI 110kW vs. 1.6dCi 96kW a případně 2.0TDI 140kW vs. 1.6dCi 118kW.
Avatar - CommonUser
25. 11. 2015 08:33
Re: Test od vás...ne děkuji
Ano asi je to tak, ale raz vyhral Avensis voci Passatu. No ... motyka vystrelila.
25. 11. 2015 00:19
Re: Test od vás...ne děkuji
Tentokrát to bude jinak. Modrá Škodofka proti žlutý.
Avatar - rohYpnol
24. 11. 2015 20:31
Tip na srovnání
Rád bych viděl srovnávací test i20 vs. ix20 vs. i30 vs. Tucson vs. i40 vs. Santa Fe vs. Grand Santa Fe >:D >:-[] No, kdyby se do srovnávacího testu podařilo dostat aspoň 1 kousek, tak by to byl úspěch >:D >:D

No teď vážně - jednoznačně bych rád viděl Talisman vs. Superb se základními srovnatelnými diesely (i když vítěze je jasný už teď, že...)

A jen taková malá technická - srovnávací test, kde výsledkem je vítěz testu, je podle mě špatný. Výsledkem by podle mě vždy mělo být, kdo je lepší pro kterou skupinu řidičů a pro koho naopak který vůz vhodný není. Každý má totiž priority jinde a výsledné označení - ten je lepší, je vždy jen absolutním zjednodušením :-! :-!

Jo a velmi rád bych viděl srovnávací test čtenářů, tj. dvě auta, ale třeba 3 čtenáři... Ať se ukáže, kdo co oceňuje spíše, ať se ostatní čtenáři pobaví a zamyslí nad prioritou jednotlivých kritérií. Jestli budou čtenáři více oceňovat přilnavost na limitu, nebo raději ocení pohodlí a výbavu, prostornost nebo spotřebu či pocit z řízení...
Re: Porovnávačka
Vypatlaný lháři. Nikde jsem nenapsal ze jsi nebo byl clenem ODS (tohle tvrzení jsi se mi snazil zu jednou podsunout). Takze zase lzes, coz je pro samozvaného zmrzlináre z Roznova typická vlastnost. Na to aby ses nakazil ODS nebylo treba abys ty sám byl clenem strany. >:D >:D >:D

Jinak je zajímavé jak vy takzvaní slusní diskutéri a VAGinisté máte potrebu porád lhát. Evidentne jste tak vypatlaní ze nejste schopni bez lzi argumentovat. >:D >:D >:D