Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Video: Když při dopravní nehodě exploduje barva...

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (6)
Na ruské dálnicí M4 se odehrála kuriózní dopravní nehoda, která měla naštěstí poměrně dobrý konec.

Na první pohled působí záběry natočené bezprostředně po nehodě jako z nějakého ne moc povedeného hororu, ale ve skutečnosti jsou podle dostupných informací pouze výsledkem nepozornosti jednoho z řidičů.

Nehoda se stala na dálnici M4, která vede z Moskvy do Novorssijsku a řidič nákladního vozidla při ní zezadu narazil do vpředu jedoucího vozu, na jehož korbě byly barely se žlutou barvou.

Výsledek je jasně vidět na videu, kabina zadního vozu se nárazem zdeformovala, posunula směrem vzad po rámu a dostala přímý zásah barvami z předního vozu. Ty pronikly i do interiéru.

Celá scéna sice vypadá především díky žlutou barvou politému muži, který sedí stále za volantem svého zničeného vozu, poměrně hrozivě, ale oba šoféři údajně utrpěli jen lehká zranění.

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (6)
11. 2. 2016 08:56
Re: Ta žlutá srajda tak nějak symbolizuje
Tak na takove clanky neklikej, nedivej se na video a nekomentuj. Auto.cz tu neni jen pro tebe. Je to stejne jako v TV, taky te nikdo nenuti divat se na nekonecne serialy a muzes prepnout.
Avatar - Stejsn
10. 2. 2016 21:13
A je
vymalováno! :yes:
Avatar - Uživatel_5340709
10. 2. 2016 14:08
To si tak krááásně
spíííš ................................ a najednou bác, seš celej žlutej. ;-)
10. 2. 2016 13:47
kde zítra znamená včera
Který redaktor byl v zemi, kde zítra znamená včera? 8-s Jen vykradačka z jutub. Žlutá ten chcípák kamaz nějak symbolizuje, aspoň to nezrezaví >:D
Avatar - KANKUNEN
10. 2. 2016 13:35
Ta žlutá srajda tak nějak symbolizuje
kultruru auto.cz. O nových autech 20% a zbytek bulvár.