Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Video: Kompletní karoserie je pro jízdu zbytečná

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (4)
Někdy lze v běžném provozu narazit na stroje, které by měly být dávno na vrakovišti, ale když ony stále jedou.

Na českých cestách lze stále narazit na vozidla, která působí dojmem, že se každou chvíli rozpadnou. V některých zemích jsou ale řidiči ještě odvážnější a vyrážejí na cesty ve strojích, které se již v podstatě rozpadly.

Právě to je případ malého čtyřdveřového sedanu, jehož záběry mají pocházet z Iráku. Automobil vypadá trochu, jako kdyby v jeho interiéru vybuchla bomba, ale není prakticky vůbec ohořelý.

Ze střechy je jen zmuchlaný cár plechu, který vytváří trochu stínu nad hlavou řidiče sedícího na jediném sedadle v jinak naprosto zdevastovaném interiéru. Všechny sloupky karoserie jsou zohýbané, chybí všechna okna, přední blatníky i víko zavazadlového prostoru.

I přes totálně zdevastovanou karoserii přitom sedanu očividně funguje vše, co potřebuje k jízdě včetně brzdových světel.

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (4)
Avatar - Misanick
8. 8. 2012 10:07
Aspoň vidíte
v čem budou arabové kolonizovat Evropu >:D .
7. 8. 2012 12:15
KIA
Tak to vyzerá, že KIA PRIDE je nesmrteľná ...
6. 8. 2012 22:59
Stavu aut v Iráku se nedivím,
když ti co jim tam přivezli demokracii tam klidně do všech naráží, jezdí v protisměru, atd. Taky třeba pro výstrahu lidem přejíždí auta tanky.
Kdovíco udělal ten taxikář na tom videu, možná chtěl po američanech zaplatit za jízdu, tak mu dali do auta ruční granát, jinak si stav toho auta nedovedu vysvětlit :-)

[odkaz]
Avatar - Bristol
6. 8. 2012 17:57
middle east fleets
blízký východ je fascinující...kdo nezažil neuvěří a neplatí to jen pro írák-tam je to vlivem dlouhotrvajícího nedávného konfliktu o něco horší...vedle zbrusu nových porsche panamera, cayenne turbo, mercedesy AMG, escalade a navigatory tam jezdí jakési pochybné vozidla-toyoty corolla z 60.let, datsuny, japonské a americký pick upy 50.-70.let a to v takovém stavu, kdyby do toho člověk šťouchl tak se to rozsype na hromádku prachu a rzi...a mezitím ještě změť jakýchsi čínských novovýrobků které u nás v evropě díkybohu zatím nevídáme-ovšem platí jedno: vzhledem k tomu že tyto země nemají žádnou domácí výrobu a nejsou zatíženi patriotismem k domácím značkám jako je tomu v zemích kde domácí(tradiční) značky figurují-tak je jejich automobilový park snad nejpestřejší na světě: od přehlídky nablískaných amerik z 50. let a vyrezlých rovesníků až po německou japonskou a americkou prémii a supersporty... >:D :yes: