Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Video: Lahodný zvuk vozů BMW M 1972-2012 na Nürburgringu

Ondřej Chamilla
Diskuze (1)
Divizi Motorsport od BMW se rozhodně nedá upřít jedno – má za sebou více než čtyřicetiletou historii plnou fantastických strojů s exkluzivním zvukem. Pokud tato sportovní auta máte rádi, tohle video je přímo pro vás.

Následující video má vše, co by správný snímek měl mít – skvělou atmosféru, skvělé kulisy i famózní hlavní postavy s charakterním vyjadřováním. Vše se odehrává na slavné Severní smyčce Nürburgringu, v hlavních rolích pak najdete to nejlepší, co kdy divize Motorsport od BMW udělala. Nejlepší na tom všem ale je, že zvuk vozů nenarušuje žádná hudba ani hluk, jednoduše se můžete naplno zaposlouchat do fantastické árie, kterou tyto vozy vyluzují.

Najdete zde jak líbezný zvuk desetiválcové M5, tak ostrý řev čtyřválcové M3 E30. Mráz vám však bude běhat po zádech až ve chvíli, kdy na trať vyjede extrémní BMW M3 CLS E46, jehož sání vyluzuje tóny známé snad jen ze závodních strojů.

Nechybí navíc ani pěkné statické záběry a detailní pohledy do interiéru, a to i starších skvostů. Jste-li tedy fanoušky automobilů BMW M, tohle video byste neměli minout.

Ondřej Chamilla
Diskuze (1)
Avatar - Stejsn
7. 9. 2015 09:34
Já nevim,
ale nudnější video s autama jsem snad neviděl. A zrovna ten zvuk - třeba E30 není vůbec slyšet. ;-\