Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Video: Lamborghini Gallardo může posloužit i při rekonstrukci domu

Jan Mička
Diskuze (14)
Fantazii se meze nekladou. Pokud potřebujete auto na tahání těžkého nákladu, klidně to může být i Lamborghini.

Jistě budete souhlasit s tvrzením, že jízdní vlastnosti nejsou pro řadu majitelů supersportovních automobilů na prvním místě. Jde o prestiž, pocit vlastnit něco výjimečného, nebo jenom řadu příležitostí nechat se vyfotografovat u pořádného bouráku. Najdou se ale i takoví, kterým nejde ani o jedno.

Napadlo by vás například, že na Lamborghini Gallardo připevníte střešní nosič, připojíte přívěs a pojedete nakupovat do stavebnin? Hádáme, že asi ne, v kanadském Montrealu jste se však mohli s takovým úkazem skutečně setkat. Nejde ovšem o to, že by řidič zkoušel novou alternativu ke svému obrovskému picku-upu. Souprava totiž sloužila k propagaci nového pořadu pro kutily.

Jan Mička
Diskuze (14)
28. 10. 2020 11:23
Rekonstrukce
Nevim no, lidi vymýšlejí hrozné blbosti aby se nechali zmedializovat. Kdyby raději vymýšleli něco normálního a ne takovéhle ptákoviny, možná by nám na světe bylo i o něco lépe :) My když dělali rekonstrukci (konkrétně s firmou http://pwinterier.cz ) , tak jsme na takovéhle ptákoviny ani neměli čas a pomyšlení, vzhledem k tomu, jak moc náročné to všechno je...
27. 5. 2015 09:00
Majitele zavřít!
Auto zabavit a majitele hnát k soudu! Vždyť je to jako tejrání zvířete ;-)
Avatar - simon_sez
25. 5. 2015 16:11
Re: Sv. Dindy
jo, na Veyron potrebujes "koule" >:-[]
25. 5. 2015 12:08
Re: Toto vyvrací...
Co sežral i s navijákem?
Avatar - eLzyx
25. 5. 2015 08:49
Re: Toto vyvrací...
tenhle typ tažného zařízení je na západ od našich hranic poměrně běžný. Asi to vydrží, protože to v USA dávají i na osobní trucky.
PS: není to první Lambo s tažným, mrkni na google "Lamborghini towing hitch"