Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Video: Mini natočilo vlastní Italian Job pro londýnskou olympiádu

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (1)
Mini natočilo snímek, který vzdává hold původnímu filmu The Italian Job a zároveň oslavuje partnerství s týmy britských olympioniků a paralympioniků.

Pod názvem The Britalian Job je uváděna krátká detektivka o loupeži zlatých olympijských medailí. Narozdíl od původního filmu The Italian Job z roku 1969 s Michaelem Cainem v hlavní roli nebo jeho remaku z roku 2003 zde neslouží Mini k převozu uloupeného zlata, ale pronásledují zloděje na motorce.

Ve filmové honičce, odkazující především na původní snímek z roku 1969, si zahrála řada sportovních legend, které za volanty Mini samozřejmě střídali profesionální kaskadéři.

Zlodějem na motorce je modelka Jodie Kidd, i když vlastně jen na konci filmu, protože jízdu a skoky přes překážky měl na starosti dvanáctinásobný mistr světa v trialu Dougie Lampkin, který právě letos v květnu oznámil, že po devatenácti letech odchází z vrcholového motoristického sportu.

Režisérem The Britalian Job je Phil Churchward, který je zároveň hlavním režisérem populární série televizního magazínu Top Gear.

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (1)
Avatar - beibej
13. 6. 2012 13:34
No fuj !
Sorry to je ale sr^čka. Střih že ani nevíš co se kde děje, nevykreslenej příběh. Jen bezduchá bezdůvodná akce. :no: