Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Video: Parkování je někdy věda aneb výběr toho nejhoršího!

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (9)
Řada nováčků v autoškole nemá největší hrůzu ze svého prvního výletu do levého pruhu na dálnici, ale rozklepou se jim kolena při zjištění, že se budou učit parkovat.

Videa z Youtube kanálu Winluckfails Compilations, zahrnující méně známé i slavné parkovací přešlapy od převrácení Škody Octavia na střechu až po BMW X5 devastující ostatní zaparkované automobily je důkazem, že pro řadu řidičů není parkování jejich vozu nebo vyjíždění z parkoviště právě jednoduchým úkolem.

Pravdou je, že v dnešní době je především ve městech parkování stále složitější, protože automobilů na ulicích je víc a víc, zatímco parkovacích míst moc nepřibývá a někde dokonce i ubývají. K tomu se často přidá bezohlednost některých řidičů, přistupujících k parkování s tím, že oni stojí a ostatní je nezajímají.

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (9)
30. 4. 2016 22:04
Re: automat
přesně, o co víc to mají mít s automatem jednodušší, o to větší paseka. Pro některé je kombinace parkování x automat nestravitelná
28. 4. 2016 19:00
automat
klasika, mám automat, jsem pako, polechtám plyn, odezva žádná, tak ho přišlápnu a ejhle auto poskočí...
28. 4. 2016 09:51
Re: Pedalovi hotentoti...
Korunu tomu nasadí, když pak zažaluje automobilku za "samovolné" zrychlení automobilu. :-)
27. 4. 2016 22:52
Právo řídit
Tato individua nejen že by neměla mít právo řídit, ale ani volit a hlavně se množit. Bylo by na světě líp a bezpečněji.
27. 4. 2016 19:12
Pedalovi hotentoti...
Vyse polovica z tych videi ma pointu v tom, ze "vodic" chce ovladat auto len jednym pedalom. Chce zabrzdit, tak stlaci pedal (o ktorom si mysli ze je brzda, ale ono je to plyn), zisti ze auto zrychluje, tak v panike na ten pedal dupne (plny plyn) a zavrie oci...