Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Video: Zakázaná reklama aneb nejčernější humor v podání Volva

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (7)
Nejnovější reklamní spot s vozem značky Volvo v hlavní roli je velmi vtipný, ale také hodně morbidní. Samotná automobilka s ním ale nic společného nemá...

Reklama pojmenovaná ABC of death je inspirováno dvojicí stejnojmenných celovečerních povídkových hororů z let 2012 a 2014. Podobně jako tyto filmy je i nový spot na Volvo XC90 silně morbidní a odhaluje různé způsoby smrti obyvatel jedné nejmenované britské vesničky.

Postup smrti vůz švédské značky Volvo samozřejmě zhatí, i když jeho vlastní řidič zemřel na infarkt za volantem, ale automatické brzdění City Safety bezpečně zastaví i bez něj a chodec i se svými psy je tak zachráněn. Smrt si pro něj bude muset přijít jinak.

Za vznikem tohoto reklamního spotu stojí dvojice režisérů, jimiž jsou Daniel Titz a Dorian Lebherz z Filmové akademie Baden-Württemberg v Německu, kteří se již v loňském roce proslavily epickou reklamou pro výrobce skotské whisky Johnnie Walker.

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (7)
8. 11. 2016 12:52
Re: Reklama?
Asi čteme a sledujeme každý jinou reklamu !! ;-\ Já pod reklamou čtu následující .......Nejnovější reklamní spot s vozem značky Volvo v hlavní roli je velmi vtipný, ale také hodně morbidní. Samotná automobilka s ním ale nic společného nemá...
6. 11. 2016 11:51
Reklama?
Možná by v článku stálo uvést, že s tím nemá Volvo nic společného a proto se ani nejedná o zakázanou reklamu (proboha, kde si to zas redaktor vycucal), ale že jde o filmové cvičení studentů z Filmakademie Baden-Wurttemberg.
1. 11. 2016 13:08
Reproduktory do auta
Asi záleží co si kdo pod tuningem představuje, křídlo na auto bych si asi nepřidal, ale zakládám si třeba na hudbě. Plameny na kapotu asi taky nedám, ale prní co jsem udělal, bylo že jsem tady: [odkaz] koupil nějaké lepší repráky, rádio mám ok, ale repráky prostě musí hrát.
1. 11. 2016 13:07
Reproi
i
Avatar - Stejsn
1. 11. 2016 11:45
Britská vesnička?
No nevím. Auto má volant vlevo a autobus dveře vpravo. Je ale pravda, že zadní značka vypadá britsky.