Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Volkswagen Arteon Combi: To bychom si nechali líbit

Michal Fokt
Diskuze (5)
Volkswagen by rád udělal z modelu Arteon celou modelovou řadu a další v pořadí by mělo být kombi. Bude vypadat takhle?

Nikdo mě asi nemůže obvinit z nezdravého obdivu produktů koncernu Volkswagen, ale u novinky Arteon si nemohu pomoci - od představení posledního beetlu rozhodně nejhezčí a nejstylovější VW, jaký automobilka z Wolfsburgu představila, líbí se mi opravdu velmi. Proto mě těší, že mohu přinést další dobrou zprávu:

Šéf pro produktovou řadu VW Elmar Licharz prozradil Autocaru, že "je úmyslem Volkswagenu udělat z arteonu celou modelovou řadu," což znamená, že toto označení ponesou minimálně dva modely. "Zrovna máme na stole návrh na stylový kombík, jenž by doplnil hatchback," dodal Licharz.

Auto sice není ještě oficiálně schváleno, ale je to prý na dobré cestě. A tato informace je tím pravým impulzem pro grafika X-Tomi, jenž nakreslil možnou podobu Arteonu Combi. Odolal pokušení udělat jej ve stylu shooting brake s klesající střešní linií, ale to ani nejmenším nevadí, i tak je kombík velmi sexy. Zákazníci VW by rozhodně měli o čem přemýšlet a pro automobilky je to také způsob, jak si udržet ty, klienty, pro které je passat už moc obyčejný - arteony totiž mají potenciál stát se alternativou přechodu ke značce Audi.

Michal Fokt
Diskuze (5)
Avatar - Bubáq
3. 6. 2017 08:37
Re: ???
Správně! X-tomi je pi.us bez jakékoliv invence, bez jakýchkoliv znalostí, a ACZ prezentací jeho "tvorby" dokumentuje svou nesvéprávnost... Kéž byste našli dostatek soudnosti a prezentovali články a obrázky pana Schulteho, dvorního informátora AutoBildu....
Avatar - white label
2. 6. 2017 23:12
???
Proboha chlapi (všichni tři), jste normální???
Nějaký noname "X-TOMI" tu na koleně zkříží Arteona s Passatem Variant a vy tu k tomu hned vážně diskutujete, jako by to představil samotný VW.
Redakci tím zobete z ruky a já se pak nestačím divit, proč tady cpe podobné nesmysly zas a znova... 8-s
Avatar - beibej
2. 6. 2017 19:38
nechápu
proč není o něco větší než passat? tohle mi přijde málo hoch. A na audi to nikdy imageově mít nebude. Zlatej Phaeton,ale toto? Stejná technika velikost a motory. co s tím? :no:
2. 6. 2017 19:05
premiove VW
Potkal jsem vcera nazivo v te zlute predvadene barve (sedan, nebo liftback nebo co to vlastne je)a jako rozhodne bych z toho nerval alejako chapu ze ohledne designu kolik lidi tolik chuti.

Co mi ovsem hlava nebere je fakt kdo si v cenove hladine BMW, MB a nakonec i toho chciplyho Audi pujde dobrovolne koupit VW. Ale treba se budeme divit.